LOT 1 - Hedendaagse BEN-woning in het hart van Oosterzele

Meerstraat 78, 9860 Oosterzele

193 m²
3
1
400 m²
21 m²
€ 524.000

Ref. 6288122

Beschrijving

Project reeds in aanbouw, momenteel in ruwbouwfase.

Droom je van een stijlvolle en moderne thuis in een rustige, landelijke omgeving? Ontdek deze drie BEN-woningen in Oosterzele. Met hun hedendaagse architectuur en onderhoudsvriendelijke tuinen bieden deze woningen alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam leven.

De indeling: inkomhal met vestiairevoorzieningen en gastentoilet, open leefkeuken met tal van glaspartijen voor natuurlijk licht. Aansluitend een grote technische berging.

Op de verdieping vind je de nachthal, die de drie slaapkamers verbindt, een afzonderlijk toilet en doorloopdressing. De ruime badkamer, uitgerust met zowel een ligbad als een inloopdouche, biedt de perfecte plek om te ontspannen. Dankzij de lichtkoepels geniet je hier van een aangename lichtinval.

Buiten beschik je over zowel een voor- als achtertuin. Er zijn opritten voor twee wagens, zodat je voldoende ruimte hebt voor jou en je gasten. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuinberging, ideaal voor tuinmateriaal.

Deze woningen voldoen aan de hoogste energetische normen, met een maximaal E-peil van 26. Ze zijn uitgerust met vloerverwarming via een warmtepomp, aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing, zonnepanelen en een regenwaterput van 5000 liter. Het ventilatiesysteem D zorgt voor een aangename en gezonde leefomgeving.

Wacht niet te lang! Deze unieke BEN-woningen bieden de perfecte combinatie van moderne luxe en duurzame levensstijl in een prachtige omgeving. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

Dit betreft lot 1, woning links, HOB.
Grondaandeel aan registratierechten - constructieaandeel aan BTW

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
400 m²
Bewoonbare opp.
193 m²
Bouwjaar
2024
Slaapkamer 1
13 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
13 m²
Terras 1
21 m²
Woonkamer
38.6 m²
Keuken
23 m²
Tuin
400 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
G-score
A
P-score
A

Ligging

Gelegen in het centrum van dorp Oosterzele, met alle faciliteiten in de nabijheid, buurtwinkels, openbaar vervoer, restaurants, scholen en diverse wandelroutes.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting