Een ruim, modern en perfect onderhouden 2 slpk. appartement

Graaf de Smet de Naeyerlaan 21, 8400 Oostende

98 m²
2
1
16 m²
€ 449.920

Ref. 5982017

Beschrijving

Een ruim, modern en perfect onderhouden twee-slaapkamer appartement gelegen in RESIDENTIE MODENA. Het appartement is uitgerust met een lange inkomhal, grote berging, een grote en lichtrijke leefruimte met ruim terras, twee grote slaapkamers en terras, een toilet, een lange inkomhal.

Op het gemeenschappelijk dak bevinden zich zonnepanelen, dit resulteert in gunstigere energiefacturen wat betreft de gemeenschappelijke kosten. In de ondergrondse parking bevinden zich twee grote fietsenbergingen. Bovendien is ook een bovengrondse overdekte fietsenberging aanwezig. Het huishoudelijk afval kan gedeponeerd worden in de gemeenschappelijk voorziene ruimte, dat meerdere keren per week opgehaald wordt door een externe firma. 

Het appartement heeft een zeer centrale ligging en bevindt zich in het hartje van Oostende, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot winkels, restaurants en wandelroutes in de nabije parken. Als je van de zee houdt, zul je blij zijn te weten dat deze laan dicht bij de kust ligt, je kunt genieten van wandelingen langs het strand en de frisse zeelucht.

Ruim twee slaapkamer appartement

Dichtbij het openbaar vervoer

Centrale ligging

Op wandelafstand van het strand

Perfect onderhouden

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Lift

Gas

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
98 m²
Bewoonbare opp.
98 m²
Bouwjaar
2011
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
12 m²
Terras 1
16 m²
Woonkamer
40 m²
Keuken
7.6 m²
Badkamer
4.2 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
71 kWh/m²
EPC referentie
20240424-0003226508-RES1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
D
P-score
D
exterieur foto

Exterieur

Of je nu de dag wilt beginnen met een rustig kopje koffie terwijl je de ochtendzon begroet, of s middags wilt ontspannen met vrienden voor een gezellige koffieklets, dit terras biedt de perfecte setting voor al jouw genietmomenten.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het appartement is zeer modern en volledig instapklaar waarbij je gedurende de ganse dag voldoende zonlicht ervaart. In één van de slaapkamers bevindt zich een uitvouwbaar dubbel bed en geïntegreerde klerenkast. In beide slaapkamers is een airco aanwezig. De keuken en badkamer zijn uitgerust met alle nodige apparaten.

energie foto

Energie

Dit appartement scoort naar energiezuinigheid toe uitzonderlijk goed (energielabel A). Op het gemeenschappelijke dak bevinden zich zonnepanelen, dit toont zijn bijdrage in de gemeenschappelijke kosten. In het appartement bevindt zich een laagspanningskast, wat zorgt voor een maximale besparing van energie.

energie foto

Ligging

Gelegen op een ideale locatie, dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt, biedt dit appartement niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook de mogelijkheid om te genieten van het beste wat het stadsleven te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen na een drukke dag of een levendige omgeving om nieuwe avonturen te ontdekken, hier vind je het allemaal.

" Modern, perfect onderhouden appartement op een toplocatie. Dit wil je zeker niet missen!"

— Vastgoedadviseur Blerta Bala

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting