Comfortabel en Energiezuinig 2-Slaapkamerappartement in het Centrum van Oostende

Zwaluwenstraat 92, 8400 Oostende

101 m²
2
1
10 m²
€ 275.000

Ref. 6146690

Beschrijving

** OPENHUIS OP ZATERDAG 14/09/2024 **

Dit energiezuinige appartement in residentie GAËLLE gelegen in het centrum van Oostende biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met twee volwaardige slaapkamers en een ruime, mooi afgewerkte leefruimte voel je je hier meteen thuis. 

De keuken is volledig uitgerust, zodat je zonder zorgen kunt koken. De badkamer is van alle gemakken voorzien en er is een apart toilet voor extra privacy. Het appartement beschikt ook over twee praktische, grote bergingen, waarvan één als wasruimte en de andere als provisoire ruimte. Er zijn ook twee gezellige terrassen aanwezig waar je 's morgens kan genieten van een koffie. Bovendien is er ook een fietsenberging, waar je je fiets veilig kan stellen. 

Het appartement wordt bemeubeld verkocht, waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe woning, verhuizen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Gelegen nabij het centrum van Oostende, heb je winkels, restaurants en het strand allemaal binnen handbereik. Ondanks de centrale ligging, geniet je van de rust. Dit appartement combineert energiezuinigheid met een uitstekende locatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of een slimme investering, dit appartement biedt een geweldige kans.

Ruime woonkamer met veel ruimte

Keuken met alle benodigde voorzieningen

Bemeubeld: Verhuis direct zonder extra meubels te kopen

Extra opbergruimte voor je spullen

Uitstekende locatie: Dicht bij winkels, restaurants en het strand

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Riolering

Gas

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
101 m²
Bewoonbare opp.
101 m²
Bouwjaar
2008
Slaapkamer 1
10 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Terras 1
10 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
79 kWh/m²
EPC referentie
20231213-0003072921-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G-score
C
P-score
C
exterieur foto

Exterieur

Dit appartement is gelegen in een zeer netjes en proper onderhouden residentie GAELLE, dankzij de correctheid van de mede-eigenaars en het uitstekende onderhoud is hinder of vuiligheid hier onbekend. Bovendien dateert het gebouw van het jaar 2008, grote kosten en herstellingswerken zijn hier niet aan de orde!

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het appartement wordt bemeubeld verkocht, waardoor je als koper geen rekening hoeft te houden met je budget inzake meubels, verhuisfirmas en liften. De huidige eigenaar heeft het appartement met veel liefde onderhouden, waardoor alles in uitstekende staat verkeert. Deze woning is dus niet alleen praktisch nieuw, maar ook super instapklaar, wat zorgt voor een moeiteloze overgang naar jouw nieuwe thuis.

energie foto

Energie

Het appartement bevat een EPC-label A. Het valt niet onder de renovatieplicht, wat betekent dat er geen extra kosten zijn om aan toekomstige energienormen te voldoen. Hierdoor draagt het appartement bij aan de doelstelling om tegen 2050 een duurzaam en energiezuinig woningbestand te realiseren.

energie foto

Ligging

Rustig, maar toch centraal gelegen biedt dit appartement de perfecte balans tussen drukte en kalmte, met winkels, openbaar vervoer, het stadscentrum en het strand allemaal binnen handbereik. Restaurants en gezellige cafés bevinden zich op loopafstand.

" Ruim en rustig wonen, dit energiezuinig appartement wacht op jou!"

— Vastgoedadviseur Blerta Bala

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting