Unieke woning aan de Dijle met veel mogelijkheden

Dijle 52, 2800 Mechelen

212 m²
2
1
€ 671.000

Ref. 6073825

Beschrijving

Op zoek naar een ruime woning met potentieel en een praktische indeling? Deze woning, gelegen nabij het centrum van Mechelen, biedt een unieke kans die je niet mag missen!

Met een oppervlakte van ongeveer 235 m² biedt deze woning veel ruimte en mogelijkheden. Op het gelijkvloers vind je een dubbele garage, een knutsel- of werkplaats, een wasplaats en een apart toilet. De eerste verdieping beschikt over een ruime leefruimte en een open keuken, volledig uitgerust met een ingebouwd koffiezetapparaat, combi-oven, stoomoven, friteuse en wijnkoeler. De tweede verdieping bevat een royale slaapkamer met aangrenzende dressing, een extra kamer die dienst kan doen als slaapkamer of bureauruimte, en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en enkele lavabo. De derde verdieping biedt een zolderruimte en een terras met prachtig zicht over de Dijle.

Troeven: De woning is verdeeld over vier niveaus, met een doordachte indeling die zorgt voor maximaal wooncomfort. Bovendien is er een lift aanwezig vanaf het gelijkvloers tot de tweede verdieping. Het prachtig zicht over de Dijle vanop het terras. 

Parkeergelegenheid: De dubbele garage biedt voldoende ruimte voor voertuigen en opslag.

Veel mogelijkheden

EPC B

Ruime garage

Lift

Dakterras

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Lift

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
73 m²
Bewoonbare opp.
212 m²
Bouwjaar
2012
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
11 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
104 kWh/m²
EPC referentie
20240625-0003204076-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
G-score
B
P-score
B
exterieur foto

Exterieur

Het volledige perceel is slim benut om een optimale woonomgeving te creëren. De buitenruimte bestaat uit een dakterras met uitzicht op de Mechelse Dijle, waar u in alle rust van de omgeving kunt genieten. Parkeren kan zowel vooraan de woning als in de ruime garage.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning geniet van overvloedige lichtinval dankzij de grote raampartijen op zowel de eerste als de tweede verdieping, die volledig opengezet kunnen worden voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten.

energie foto

Energie

De woning is uitgerust met energie label B, wat resulteert in geen renovatieplicht. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinige leefomgeving, maar ook voor lagere energiekosten.

energie foto

Ligging

Gelegen in het centrum van Mechelen met zicht op de Dijle. Alle voorzieningen binnen handbereik.

" Unieke woning met zicht op de Dijle"

— Helena Paris

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting