Garagebox te koop in Mechelen

Nattehofstraat 109, 2800 Mechelen

20 m²
€ 35.000

Ref. 6255585

Beschrijving

Garagebox te koop aan de Mechelse stadsrand – perfecte locatie!

Ben je op zoek naar een veilige en gemakkelijk bereikbare garagebox in de buurt van Mechelen? Dan is deze garagebox, strategisch gelegen aan de stadsrand van Mechelen, precies wat je zoekt! De locatie biedt een ideale combinatie van nabijheid tot het stadscentrum én vlotte toegang tot belangrijke verkeersaders. Je bevindt je namelijk op een tactische plek tussen het bruisende centrum van Mechelen en de snelwegoprit van de E19 richting Brussel en Antwerpen. Hierdoor is het de perfecte plaats voor zowel dagelijks gebruik als opslag van je voertuig of spullen.

Automatische garagepoort met afstandsbediening

Deze ruime garagebox is voorzien van een automatische garagepoort die je eenvoudig opent en sluit met een afstandsbediening. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een hogere mate van veiligheid en gebruiksgemak. Je hoeft niet meer uit te stappen om de poort te bedienen, wat vooral handig is tijdens regenachtige of drukke momenten.

Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een veilige plek voor je auto of een investering in vastgoed, deze garagebox is een slimme keuze dankzij de gunstige ligging en het gebruiksgemak.

Interesse of meer informatie?

Wil je de garagebox graag van dichtbij bekijken of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je vastgoedmakelaar. Stuur een e-mail naar nico@altro-vastgoed.be of bel naar 0488 42 42 24. We helpen je graag verder met een rondleiding of extra informatie!

Kenmerken

Parkeren

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
20 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
P-score
A

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting