Luxueus en zorgeloos wonen in het hartje van Lokeren

Hillarestraat 13, 9160 Lokeren

62 m²
1
1
24 m²
€ 269.000

Ref. 6117186

Beschrijving

Ontdek de perfecte balans tussen comfort en luxe in deze moderne assistentiewoning, gelegen in de prestigieuze residentie Park van Hillare in het centrum van Lokeren. 

Gebouwd in 2021 en volledig volgens de nieuwste normen, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft om van uw oude dag te genieten in een zorgeloze en levendige omgeving.

Deze gelijkvloerse woning beschikt over een ruime slaapkamer, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een verzorgde badkamer met inloopdouche en een praktische berging. Geniet van uw eigen stukje buitenruimte op het aangename terras met aansluitend tuintje, ideaal voor rustige momenten in de buitenlucht.

Park van Hillare biedt meer dan alleen een prachtig appartement. Als bewoner heeft u toegang tot een breed scala aan hoogwaardige gemeenschappelijke faciliteiten. Of u nu een duik wilt nemen in het zwembad, wilt ontspannen in de sauna, of actief wilt blijven in de fitness met fysio—het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u genieten van dagelijkse maaltijden in het residentierestaurant, uw haar laten verzorgen door de kapper en er zijn tal van andere faciliteiten die bijdragen aan uw comfort. De dagprijs voor deze diensten zijn € 7,01/dag. Meer informatie vindt U op de website www.parkvanhillare.be

De centrale ligging in Lokeren zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Verschillende winkels, restaurants, en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand, zodat u altijd verbonden blijft met de stad en zijn voorzieningen.

Er is een mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen voor €20.000, en op de site zelf is er voldoende parkeergelegenheid voor uzelf en uw bezoekers.

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een zorgeloze, comfortabele en sociale leefomgeving, terwijl u toch midden in de stad woont. Wacht niet langer om uw nieuwe thuis te ontdekken, deze kans wilt u niet missen!

Centraal gelegen assistentiewoning in hartje Lokeren

Gelijkvloers appartement met terras en tuin

Nieuwbouw van 2021

Verscheidene extra diensten: zwembad, kapper, fitness,...

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Lift

Riolering

Gas

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
24.372 m²
Bewoonbare opp.
62 m²
Bouwjaar
2021
Slaapkamer 1
13.7 m²
Woonkamer
32 m²
Badkamer
6 m²
Tuin
24 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
35 kWh/m²
EPC referentie
46014-G-DBA_2017017913/EP13440/A001/D01/SD010

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
G-score
D
P-score
D
exterieur foto

Exterieur

Geniet van uw eigen stukje buitenruimte op het aangename terras met aansluitend tuintje, ideaal voor rustige momenten in de buitenlucht.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze gelijkvloerse woning beschikt over een ruime slaapkamer, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een verzorgde badkamer met inloopdouche en een praktische berging. Park van Hillare biedt meer dan alleen een prachtig appartement. Als bewoner heeft u toegang tot een breed scala aan hoogwaardige gemeenschappelijke faciliteiten. Of u nu een duik wilt nemen in het zwembad, wilt ontspannen in de sauna, of actief wilt blijven in de fitness met fysio—het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u genieten van dagelijkse maaltijden in het residentierestaurant, uw haar laten verzorgen door de kapper en er zijn tal van andere faciliteiten die bijdragen aan uw comfort. De dagprijs voor deze diensten zijn € 7,01/dag.

energie foto

Energie

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een zorgeloze, comfortabele en sociale leefomgeving, terwijl u toch midden in de stad woont. De residentie is volledig ingericht volgens de noden van vandaag. Met een conforme elektriciteit en EPC A, hoeft u zich geen zorgen te maken op uw oude dag. Ook zeer interessant als investeringsvastgoed!

energie foto

Ligging

De centrale ligging in Lokeren zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Verschillende winkels, restaurants, en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand, zodat u altijd verbonden blijft met de stad en zijn voorzieningen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting