Eengezinswoning in karakteristiek gebouw te Lebbeke

Heizijdestraat 32, 9280 Lebbeke

96 m²
2
1
167 m²
118 m²

Ref. 5284113

Beschrijving

ALTRO DENDERMONDE VERKOOPT
Gedeeltelijk te renoveren woning in een groene omgeving

Deze woning uit 1811 is doorheen de jaren goed onderhouden en aangepast. De woning is op dit moment verbonden met huisnummer 30 maar beiden worden nu apart verkocht.
Laat mij u rondleiden: Via de inkomhal kom je binnen in de leefruimte met veel lichtinval. Je heb een zit- en eethoek. Aansluitende heb je de afgesloten leefkeuken vanwaar je het terras kunt betreden. Het terras is een heerlijk plekje om te vertoeven. Kadastraal wordt hier een wijziging aangevraagd waardoor het terras volledig privatief wordt. Op de gelijkvloers bevindt zich ook de badkamer, die aan vernieuwing toe is. Op de eerste verdieping heb je 1 ruime slaapkamer, 1 kleinere slaapkamer en een apart toilet.

De woning is gedurende de jaren reeds aangepast, zo vernieuwde de eigenaars 10 jaar geleden de keuken, ramen en verwarming. Mits enkele verfraaiingswerken en energetische aanpassingen is deze woning een gezellige thuis.

De woning situeert zich te Lebbeke (Heizijde) met een vlotte verbinding naar scholen, winkels en openbaar vervoer. Eveneens een goede verbinding via de N41 richting Brussel en een vlotte verbinding richting Antwerpen via de N17.


Wilt u meer weten over deze eigendom, neem dan contact op via melanie@altro-vastgoed.be of surf naar onze website altro-vastgoed.be

Extra
Het is goed is gelegen langs een waterloop opgenomen in de oude Atlas der waterlopen nummer 26
Het onroerend goed is getroffen door de rooilijn.
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

Ideaal als starterswoning of investering

Dak volledig vernieuwd

Centrale ligging in het groene Lebbeke

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
175 m²
Bewoonbare opp.
96 m²
Bouwjaar
1811
Renovatiejaar
2012
Slaapkamer 1
23 m²
Slaapkamer 2
9 m²
Terras 1
118 m²
Woonkamer
39 m²
Keuken
18.5 m²
Tuin
167 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
350 kWh/m²
EPC referentie
20221010-0002693009-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Op dit moment is de woning een kangoeroewoning met huisnummer 30. Hierdoor wordt het terras op dit moment door beide percelen gebruikt. Echter zijn het kadastraal 2 afzonderlijke percelen waardoor het terras weer privatief gemaakt wordt.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze woning uit 1811 is doorheen de jaren goed onderhouden en aangepast. De woning is op dit moment verbonden met huisnummer 30 maar beiden worden nu apart verkocht. Laat mij u rondleiden: Via de inkomhal kom je binnen in de leefruimte met veel lichtinval. Je heb een zit- en eethoek. Aansluitende heb je de afgesloten leefkeuken vanwaar je het terras kunt betreden. Het terras is een heerlijk plekje om te vertoeven. Kadastraal wordt hier een wijziging aangevraagd waardoor het terras volledig privatief wordt. Op de gelijkvloers bevindt zich ook de badkamer, die aan vernieuwing toe is. Op de eerste verdieping heb je 1 ruime slaapkamer, 1 kleinere slaapkamer en een apart toilet.

energie foto

Energie

De woning is gedurende de jaren reeds aangepast, zo vernieuwde de eigenaars 10 jaar geleden de keuken, ramen, elektriciteit en verwarming. Ook het dak werd 8 jaar geleden volledig vernieuwd. Mits enkele verfraaiingswerken en energetische aanpassingen is deze woning een gezellige thuis.

energie foto

Ligging

De woning situeert zich te Lebbeke (Heizijde) met een vlotte verbinding naar scholen, winkels en openbaar vervoer. Eveneens een goede verbinding via de N41 richting Brussel en een vlotte verbinding richting Antwerpen via de N17.

" Ideale starterswoning of als investering! "

— Vastgoedmakelaar Melanie

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting