3-slpk. woon-appartement met dubbele garage in hartje Heist

Kursaalstraat 34, 8301 Knokke-Heist

126 m²
3
1
20 m²

Ref. 5135298

Beschrijving

- IN OPTIE - ALTRO VASTGOED VERKOOPT - Openhuis zaterdag 3/12 (op afspraak) - U voelt het onmiddellijk bij het binnenstappen van Residentie Verando, dit is kwaliteit! En deze gedachte zet zich duidelijk verder wanneer u het 3-slaapkamer appartement binnenstapt, kwaliteit en ruimte. Met zijn 117 m² bewoonbare oppervlakte en een W-georiënteerd terras van 21 m² is dit duidelijk een woonappartement, gelegen in het centrum van Heist, op enkele passen van het strand, en met zijdelings zeezicht als extra troef. Deze eigendom (Bwj. 2005) werd met zeer degelijke materialen afgewerkt en is in onberispelijke staat. Kwalitatief wooncomfort ten top! Indeling: Via de inkomhal, met afzonderlijke gastentoilet, bereikt u de zeer ruime en lichtrijke leefruimte met met zijdelings zeezicht en een open volledig ingerichte keuken, vervolgens ontdekt u 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 werd ingericht als dressingruimte, een badkamer met een 2de toilet, een inloopdouche, een infrarood sauna en een dubbele wastafel, verder is er nog een ruime was/berging met inbouwkasten. Via de hal bereikt u het terras zonder dat u door een slaapkamer hoeft te stappen. Bij dit fantastische appartement hoort een dubbele garage. Deze is optioneel bij te kopen. Meubilair is inbegrepen in de aankoop.
Net zo overtuigd als deze vastgoedmakelaar van dit uitzonderlijk vastgoed? Aarzel niet om vandaag reeds uw afspraak vast te leggen. Neem contact met vastgoedmakelaar Wim Gevaert via 0473 70 40 71 (7/7) of wim@altro-vastgoed.be

Residentie Verando, dit is kwaliteit!

3-slaapkamer appartement (117 m²) en W-terras (21 m²)

Centrum Heist, nabij het strand en met zijdelings zeezicht als troef

Kwalitatief wooncomfort ten top!

Dubbele garage optioneel bij de kopen

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
146 m²
Bewoonbare opp.
126 m²
Bouwjaar
2005
Kadastraal inkomen
€ 893
Slaapkamer 1
10 m²
Slaapkamer 2
8 m²
Slaapkamer 3
7 m²
Terras 1
20 m²
Woonkamer
54 m²
Keuken
10 m²
Badkamer
7 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
94 kWh/m²
EPC referentie
20221124-0002735764-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

De Residentie Verando straal klasse en kwaliteit uit. De recente residentie uit 2005 is gelegen in de Kursaalstraat, de belangrijkste verbinding tussen het commerciële hart van Heist-aan-Zee en het strand.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Dit woonappartement beschikt over alles. Ruimte, leefcomfort, kwaliteitsvolle afwerking, opbergruimte, lichtinval,... Er werd niets aan het toeval overgelaten. Bekijk onze 3D tour om nu reeds het appartement te ontdekken.

energie foto

Energie

Residentie Verando werd opgebouwd in 2005. De bouwstijl en gebruikte isoleerde materialen hebben ervoor gezorgd dat het EPC zeer gunstig scoort. Met een EPC van 94 kWh/m² bent u klaar voor de toekomst.

energie foto

Ligging

Gelegen in het hartje van Heist-aan-Zee met alle faciliteiten die u van een centrumligging kan verwachten. Op wandelafstand van het strand, winkels en horeca.

" Fantastisch woonappartement hartje Heist!"

— Vastgoedmakelaar Wim Gevaert

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting