Prachtige villa in Gegeerde Buurt van Knokke-Heist

Izabellapolder 156, 8300 Knokke-Heist

214 m²
4
2
756 m²
€ 1.495.000

Ref. 6251717

Beschrijving

Deze villa is de ideale combinatie van luxe en gezelligheid.

Beschikt over vier ruime slaapkamers en twee stijlvolle badkamers, perfect voor gezinnen of gasten. De voortuin en achtertuin zijn fraai aangelegd met mooie planten en volledig omheind voor optimale privacy. Het ruime zonneterras is ideaal om te genieten van zonnige dagen. Daarnaast biedt het perceel meerdere parkeerplaatsen.

De villa straalt een unieke combinatie uit van elegantie en gezelligheid, met het rieten dak als echte blikvanger. 
Gelegen in een exclusieve omgeving biedt deze woning rust en groen, terwijl het bruisende centrum van Knokke-Heist vlakbij is.

Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezoek aan deze droomwoning!

Een gezellige voortuin en een riante achtertuin, omringd door prachtige planten en volledig omheind voor maximale privacy

Ruim terras, perfect georiënteerd om volop van de zon te genieten

Vier ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of gasten & Twee stijlvolle badkamers

Meerdere parkeerplaatsen op het perceel, ideaal voor meerdere voertuigen

Gelegen in een exclusieve buurt, met alle voorzieningen en het centrum van Knokke-Heist binnen handbereik

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
756 m²
Bewoonbare opp.
214 m²
Bouwjaar
1986
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
12 m²
Slaapkamer 3
14 m²
Slaapkamer 4
22 m²
Woonkamer
27 m²
Eetkamer
14 m²
Keuken
16 m²
Tuin
756 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
200 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 20/06/2024
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Het exterieur van deze koppelvilla in Knokke-Heist straalt verfijning en rust uit, met een prachtige witte gevel en een karakteristiek hellend dak dat deels bedekt is met riet. Dit rieten dak geeft de woning een warme, landelijke charme en harmonieert prachtig met de omgeving. De villa is omgeven door een aangelegde tuin, die zowel voor als achter uitnodigt tot ontspanning in een groene omgeving, met zorgvuldig geplante bloemen en struiken die kleur en leven brengen. De volledig omheinde tuin biedt volop privacy, terwijl een ruim zonneterras de ideale plek vormt om van zonnige dagen te genieten. Het perceel is bovendien groot genoeg voor meerdere parkeerplaatsen, wat bijdraagt aan het comfort van de woning. Deze villa combineert een elegante uitstraling met natuurlijke elementen, perfect passend bij het exclusieve karakter van Knokke-Heist.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het interieur van deze prachtige villa in Knokke straalt warmte en elegantie uit door het gebruik van neutrale kleuren die rust en sereniteit brengen in elke ruimte. De grote, open leefruimtes worden overspoeld met natuurlijk licht, wat een ruimtelijk gevoel creëert en de connectie met de omliggende natuur versterkt. Centraal in de woonkamer bevindt zich een stijlvolle sfeerhaard, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De authentieke eiken balken voegen een vleugje landelijke charme toe en zorgen voor een knusse, tijdloze uitstraling. Elk detail in het interieur is zorgvuldig ontworpen om luxe en comfort te combineren in een warme, gastvrije sfeer.

Ligging

Knokke-Heist ligt in het noordwesten van België, aan de Belgische kust, en grenst aan Nederland. Het is de meest oostelijke kustgemeente van België en maakt deel uit van de provincie West-Vlaanderen. Knokke-Heist staat bekend om zijn prachtige stranden, exclusieve villa\\\\\\\'s, kunstgalerijen en luxueuze winkelstraten. De ligging is uniek: aan de ene kant de Noordzee met mooie zandstranden, en aan de andere kant het prachtige achterland van de Zwinregio, een natuurgebied dat grenst aan Nederland. De gemeente bestaat uit vijf deelgemeenten: Knokke, Heist, Duinbergen, Ramskapelle en Westkapelle. Door de nabijheid van steden zoals Brugge en de grens met Nederland, heeft Knokke-Heist een uitstekende verbinding naar belangrijke wegen en voorzieningen, terwijl het zijn exclusieve en rustige karakter behoudt.

" Jouw droomhuis in het hart van Knokke-Heist: waar luxe, rust en karakter samenkomen."

— Sarah Bouilliart

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting