Luxueuze villa te koop in Het Zoute

Vauxelles 7, 8300 Knokke-Heist

289 m²
6
5
€ 5.875.000

Ref. 6069631

Beschrijving

Ontdek deze prachtige, volledig gerenoveerde villa gelegen in mooie buurt in Het Zoute. Met een harmonieuze combinatie van rust en modern comfort, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een luxueuze levensstijl.

Locatie: De villa is ideaal gelegen in het prestigieuze Zoute, op wandelafstand van de golf en nabij het bruisende centrum van Knokke en Het Zoute. Deze toplocatie biedt zowel rust als toegang tot diverse high-end voorzieningen.

Woonruimte: De ruime en lichte woonkamer is het hart van het huis, met een prachtige open haard en directe toegang tot de tuin. Het open concept ontwerp zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

Keuken: De luxe ingerichte keuken is voorzien van kwalitatieve apparatuur en biedt voldoende ruimte voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van gasten. Aangrenzend is een stijlvolle eetkamer die uitkijkt op de tuin. Ook is er een bijkeuken voor zien van de nodige ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Slaapkamers: Deze woning beschikt over 6 ruime slaapkamers, elk voorzien van ingebouwde kasten en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Elke kamer is zorgvuldig ingericht voor comfort en stijl met elk zijn bad- of douchekamer.

Badkamers: Er zijn 4 luxueuze douchekamers die verbonden zijn met elk een slaapkamers buiten op de 2de verdieping wordt er een douchekamer gedeeld met 2 slaapkamers. De master bedroom heeft een volledig ingerichte badkamer.

Tuin: De prachtig aangelegde tuin biedt een zuid gerichte terras, perfect voor buitenentertainment en ontspanning. Het geheel biedt privacy en een prachtige groene omgeving.

Zwembad: Geniet van uw eigen privézwembad met verwarmingssysteem, omgeven door een mooi terras en een comfortabel loungegedeelte. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonnige dagen.

Zwembad: Privézwembad met verwarmingssysteem, omgeven door een mooi terras en loungegedeelte.

Volledig gerenoveerd met luxueuze materialen

Mogelijkheid tot laden van een wagen

Privacy gegarandeerd

6 slaapkamers met elk zijn douche-/badkamer

Kenmerken

6 slaapkamer(s)

5 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
988 m²
Bewoonbare opp.
289 m²
Renovatiejaar
2023
Eetkamer
19.76 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
198 kWh/m²
EPC referentie
3014336

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

De villa is volledig gerenoveerd in \\\\\\\"Zoute Stijl\\\\\\\", gecombineerd met mooie aan gelegde tuin, wit geschilderd en met een strooien dak

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De villa is volledig gerenoveerd. Alle leidingen werden vernieuwd. De woning kan gekocht worden met de meubels. Er werd gewerkt met smaakvolle en mooie materialen.

energie foto

Energie

Het EPC waarde van de woning: 198 kWh/m² - Label B

energie foto

Ligging

Rustig gelegen in een residentiële wijk, op enkele minuten van het centrum Knokke en Het Zoute en nabij verschillende invalswegen

" Gerenoveerde villa met zwembad in combinatie met privacy en luxe"

— Vastgoedmakelaar Laurent Soetens

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting