Exclusieve - hedendaagse villa - SEMI CASCO

Mechelsebaan L142, 3140 Keerbergen

512 m²
5
3
62 m²

Ref. 4937158

Beschrijving

Een semi casco - villa waar iedereen van droomt, een uniek exemplaar. Met zijn moderne architectuur en riante indeling zal u verstomd staan van het lichtinval en de oppervlakte dat deze woning u zal bieden. Met maar liefst 512m2 aan bvo is dit echter een villa die voorzien is van alle hedendaagse comfort. 

We betreden de woning via de inkomhal, deze is voorzien van een vestiaire ruimte, gastentoilet, aan de rechter zijde bereiken we de bureau, via de dubbele deur zal u overladen worden van een zee van ruimte, de open keuken die aansluit aan de riante leefruimte die op zich een fenomenaal uitzicht geeft op de tuin. Aangelegd zwembad (optioneel) voorzien van een zuid gerichte tuin ontbreekt zeker niet. Dubbele inpandige garage , was/ cv berging / douche en hammam ruimte. Langs de traphal bereiken we een open lounge ruimte van maar liefst 32m2 , de open zithoek staat in verbinding met alle slaapvertrekken waarvan 3 mooie slaapkamers die alle uitkijken op de tuin, wakker worden in een groene omgeving. Berging en badkamer zijn tevens bereikbaar.

De kers op de taart zijn de 2 master bedrooms met elk zijn eigen dressingkamer en badkamer ruimte, elke master-bedroom telt 40m2 en is ideaal voor ieder zijn eigen stekje op te zoeken. Dit pareltje zal afgewerkt worden in SEMI CASCO toestand, de afwerking kan uitgevoerd worden mits meerprijs (cfr. lastenboek), vele troeven die op heden een belangrijke rol spelen in het welzijn van uw leven. De woning zal gebouwd worden 20m van de straatkant, u zal volledig baden in volle privacy. 


Kenmerken

5 slaapkamer(s)

3 Badkamer(s)

4 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
512 m²
Slaapkamer 1
40 m²
Slaapkamer 2
39.6 m²
Slaapkamer 3
19.1 m²
Slaapkamer 4
19.1 m²
Slaapkamer 5
20.4 m²
Terras 1
62 m²
Woonkamer
80 m²
Keuken
18 m²
Bureau
12.4 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
27 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting