Charmante paardenmanège met woonruimte en gezellig café in Varsenare

Westernieuwweg 99, 8490 Jabbeke

124 m²
4
1
€ 620.000

Ref. 6132252

Beschrijving

Deze unieke manège biedt een perfecte combinatie van wooncomfort en zakelijke mogelijkheden. Deze prachtige eigendom, omgeven door een binnenplaats van 1283m² waar uw paarden vrij kunnen lopen en trainen, is de ideale plek voor paardenliefhebbers die dromen van een eigen hoeve.

De paardenhoeve beschikt over een ruime privéwoning verdeeld over twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u een moderne keuken, een praktische berging, een sfeervolle leefruimte, een wasruimte, en directe toegang tot het gezellige restaurant dat deel uitmaakt van de hoeve. Deze indeling combineert comfort en functionaliteit, perfect voor wie een actief leven op de hoeve wil leiden.

De centrale binnenplaats biedt een veilige en ruime omgeving voor uw paarden om te bewegen en te trainen. De infrastructuur is zorgvuldig ontworpen en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.

Het café en restaurant, gelegen binnen de hoeve, bieden een warme en gastvrije sfeer voor bezoekers en bewoners. Dit is de ideale gelegenheid om een eigen horecazaak te runnen, met het unieke voordeel van een directe verbinding met uw woon- en werkruimte.

Kortom, deze paardenhoeve in Varsenare biedt een unieke kans om te wonen, werken, en genieten van het buitenleven, allemaal op één locatie. Een droomplek voor elke paardenliefhebber!

Ruime Privé Woonruimte: De hoeve biedt een lprivéwoning verdeeld over twee verdiepingen, inclusief een moderne keuken, berging, sfeervolle leefruimte en directe toegang tot het restaurant. Deze indeling maakt het dagelijks leven aangenaam en efficiënt.

Uitstekende Paardenfaciliteiten: Met een binnenplaats van 1283m², waar paarden vrij kunnen lopen en trainen, is deze hoeve ideaal voor zowel recreatieve ruiters als professionals. De faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om aan alle behoeften te voldoen.

Gezellig Café en Restaurant: Het café biedt een unieke kans om een bloeiende horecazaak op te bouwen, perfect voor het ontvangen van gasten en het creëren van een warme, uitnodigende sfeer.

Toplocatie in Varsenare: Gelegen in een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen, biedt deze hoeve de perfecte balans tussen landelijk leven en toegankelijkheid.

Veelzijdige Mogelijkheden: Of u nu op zoek bent naar een plek om te wonen, te werken, of beiden te combineren, deze hoeve biedt eindeloze mogelijkheden.

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
5.312 m²
Bewoonbare opp.
124 m²
Bouwjaar
1979
Kadastraal inkomen
€ 4.067
Slaapkamer 1
7 m²
Slaapkamer 2
6.5 m²
Slaapkamer 3
9.5 m²
Slaapkamer 4
23 m²
Woonkamer
28 m²
Keuken
11 m²
Badkamer
9 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
245 kWh/m²
EPC referentie
20240820-0003345349-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De ruime hoeve combineert een traditioneel landelijk karakter met een vleugje industrieel exterieur

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het woongedeelte van de hoeve straalt een warme en gezellige sfeer uit, terwijl de gehele hoeve een huiselijke ambiance biedt waar comfort en rust centraal staan.

energie foto

Energie

De hoeve heeft een energieprestatiecertificaat met label C. Dit label duidt op een goede basisisolatie en een zuinige energieverbruik, wat bijdraagt aan het comfort en de duurzaamheid van de woning.

energie foto

Ligging

De woning ligt in een rustige, groene omgeving nabij Brugge, met gemakkelijke toegang tot zowel stedelijke voorzieningen als belangrijke snelwegen.

" Wat een prachtige hoeve!"

— Vastgoedmakelaar Wim Gevaert

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting