Te renoveren woning op centrale ligging te Heusden

Voordelingen 6, 9070 Heusden

126 m²
2
2
275 m²
17 m²

Ref. 4529798

Beschrijving

Mooie opportuniteit voor de aankoop van een te renoveren halfopen bebouwing met heel interessante ligging te Heusden. Het pand biedt tal van mogelijkheden die je kan ontdekken tijdens de bezoekmomenten.

Het eerste algemene bezoekmoment wordt georganiseerd op zaterdag 16 oktober tussen 10u30 en 12u30. Afspraak maken is niet nodig maar kan desgewenst altijd worden ingepland. Er is tijd om het pand te verkennen tijdens dit moment. Een tweede bezoekmoment, om de kosten en/of overige zaken te bekijken, zal tevens worden georganiseerd indien vereist.

Deze prijs is een instelprijs!

Centrale ligging te Heusden

Pand biedt tal van mogelijkheden

Twee slaapkamers met mogelijkheid tot meerdere

Beperkte zaken reeds aangepast

Te renoveren pand = eigen stijl en smaak introduceren

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
462 m²
Bewoonbare opp.
126 m²
Bouwjaar
1957
Kadastraal inkomen
€ 909
Slaapkamer 1
12.5 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Terras 1
17 m²
Woonkamer
21 m²
Eetkamer
13.5 m²
Keuken
11 m²
Tuin
275 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
792 kWh/m²
EPC referentie
2471482

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Gevels zijn opgetrokken in metselwerk van baksteen. Draagvloeren verdieping in welfsels van gewapend beton en tal van kwalitatieve materialen. Ramen zijn aan de voorzijde volledig vernieuwd. Tot slot is een ingesloten terras aanwezig met toegang tot de stal en afzonderlijke garage. De woonst is heel kwalitatief gebouwd en werd steevast goed onderhouden, doch zijn er renovatiewerken vereist. Parkeermogelijkheden voor de woning of op het perceel zelf.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning omvat een bewoonbare oppervlakte van 126m², excl. zolder en garage, op een perceel van 462m². De woning heeft volgende indeling: inkomhal met vestiairemogelijkheden en trappenhal, afzonderlijke voorplaats, woonkamer met eetruime en toegang tot de gesloten keuken. Achter de keuken is een douchekamer met apart toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers, een badkamer en is er toegang tot de zolder via een aparte kamer. De zolder biedt plaats voor extra kamers. Tal van nieuwe mogelijkheden naar inrichting toe.

energie foto

Energie

Doorheen de jaren zijn een aantal zaken beperkt aangepast (zolder werd geïsoleerd, nieuwe beglazing aan de voorzijde, ..). Verwarming op heden via individuele gaskachels. Deze verwarming heeft een groot aandeel in de EPC-score. Renovatie is nodig om te voldoen aan de energiedoelstelling van 2050!

energie foto

Ligging

Gelegen in een woonstraat, omgeven met woningen in open en halfopen bebouwing en grootwarenhuis Delhaize. Pand is gelegen op pakweg 1 km van het centrum. Gelegen nabij openbaar vervoer (150m) en tal van invalswegen en de R4. In de nabijheid van tal van fiets- en/of wandelroutes, ontspanningsmogelijkheden etc..

" Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze woning een echte thuis!"

— Michiel Vliebergh

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting