Renovatiepand op gegeerde ligging te Heusden

Blauwesteenstraat 48, 9070 Heusden

240 m²
3
1
1000 m²
40 m²
€ 649.000

Ref. 4592379

Beschrijving

Een verborgen parel gelegen op een boogscheut van het centrum en in één van de meest gegeerde wijken van Heusden. Zeldzame opportuniteit voor de aankoop van een te renoveren open bebouwing (bungalow) met dergelijke unieke ligging!

Contacteer me gerust voor meer info of het plannen van een bezoek.

Uitzonderlijke kelder van 60 m²

Uniek perceel van 1.373 m² met gunstige oriëntatie

Centrale verwarming op stookolie (nieuwe ketel)

100% privacy

Vrij bij akte

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.373 m²
Bewoonbare opp.
240 m²
Kadastraal inkomen
€ 3.330
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
10.5 m²
Slaapkamer 3
8.5 m²
Terras 1
40 m²
Woonkamer
55 m²
Eetkamer
11 m²
Keuken
16 m²
Wasplaats
12.5 m²
Dressing
12.5 m²
Bureau
11 m²
Tuin
1000 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
457 kWh/m²
EPC referentie
2474558

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Ja
Bodemattest
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen en prijzen van dit pand.

exterieur foto

Exterieur

Gevels zijn opgetrokken in metselwerk van baksteen. Draagvloeren verdieping in houten structuur en algemeen geniet de woning van tal van kwalitatieve materialen. Tot slot is er een vernieuwd terras in blauwsteen aanwezig, met pad rondom de woning, en toegang tot de kelder en garage. Op het perceel zijn nog verscheidene mogelijkheden mogelijkheden voor het plaatsen van een buiten constructie. De woonst werd heel kwalitatief gebouwd en steevast goed onderhouden, doch zijn er renovatiewerken vereist. Parkeermogelijkheden aanwezig in de straat, op het perceel of in de garage.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze foto geeft weer wat mogelijk is. De woning omvat een totale oppervlakte van 240m², excl. zolder, op een schitterend perceel van 1.373 m². In dit kader treft u deze woning met volgende indeling. Inkom met vestiairemogelijkheden en gastentoilet, woonkamer incl. eetruimte met toegang tot de tuin en het terras, gesloten geïnstalleerde keuken met zithoek en doorgang naar de technische ruimte, afzonderlijke wasplaats met uitschuifbare zoldertrap, nachthal, badkamer en drie slaapkamers. Zolder aanwezig over de volledige oppervlakte en kan, mits aanpassingen, dienst doen als volwaardig verdiep. Tot slot is nog een ruime kelder, tevens garage (60m²), onder de woning aanwezig. De woonst dateert van 1970 en is gekenmerkt door het gebruik van kwaliteitsvolle en authentieke materialen, enkele zaken aangepast doorheen de jaren. Verder is de woning in haar originele staat.

energie foto

Energie

Doorheen de jaren zijn een aantal zaken beperkt aangepast. Centrale verwarming met ondergrondse stookolietank (met nieuwe ketel sedert 2 jaar). Dubbele beglazing met houten, Meranti, schrijnwerk. Renovatie is nodig om te voldoen aan de energiedoelstelling van 2050.

energie foto

Ligging

Deze, te renoveren, open bebouwing is gelegen in een uniek kader te Heusden, op een boogscheut van het centrum en in één van de meest gegeerde wijken. Deze bungalow is centraal, doch heel rustig, gelegen met een vlotte bereikbaarheid naar tal van winkels, invalswegen, fiets- en wandelroutes, .. omgeven met woningen in open of halfopen bebouwing

" Waar ruimte, rust en mogelijkheden elkaar kruisen"

— Michiel Vliebergh

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting