BEN-woning centrum Heusden

Steenvoordestraat 20, 9070 Heusden

252 m²
4
2
120 m²
30 m²
€ 515.000

Ref. 4574326

Beschrijving

Een verborgen parel gelegen in het centrum en in één van de meest begeerde straten van Heusden. Zeldzame opportuniteit voor de aankoop van een BEN (bijna energie neutrale) nieuwbouwwoning met alle voorzieningen.

Het pand biedt tal van mogelijkheden die je kan ontdekken tijdens een bezoek ter plaatse mits het maken van een afspraak. Informeer alvast naar alle info.


Bewoonbare oppervlakte van 252m²

Zuidwest georiënteerd perceel van 273m²

Vier slaapkamers en twee badkamers

BEN (bijna energie neutrale) woning - lage energiekost

Verkoop onder registratierechten (=RR)

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
274 m²
Bewoonbare opp.
252 m²
Kadastraal inkomen
€ 479
Slaapkamer 1
10 m²
Slaapkamer 2
11.5 m²
Slaapkamer 3
11.5 m²
Slaapkamer 4
24 m²
Terras 1
30 m²
Woonkamer
35 m²
Keuken
20 m²
Wasplaats
8.5 m²
Dressing
8.5 m²
Tuin
120 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Bodemattest
Ja

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen en prijzen van dit pand.

exterieur foto

Exterieur

Gevels zijn opgetrokken in metselwerk van baksteen met bleke voeg. Draagvloeren verdiepingen in welfsels van gewapend beton en tal van kwalitatieve materialen. Op het perceel zijn nog verscheidene mogelijkheden voor het plaatsen van een tuinhuis en/of loungehoek. Terras kan aangelegd worden naar eigen smaak en mogelijkheden. De woonst zelf is heel kwalitatief gebouwd en voldoet aan alle hedendaagse normen. Parkeermogelijkheden voor de woning of in de garage.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning omvat een totale oppervlakte van maar liefst 252m², op een schitterend perceel van 273m² met zuidwest oriëntatie. Doorheen de woning werd gebruik gemaakt van hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. Indeling als volgt: inkomhal met toegang tot het gastentoilet en de ruime garage, grote leef- en eetruimte grenzend aan de open keuken met aansluitende berging. Via het schuifraam is er toegang tot de tuin en het terras. Via de open trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers, gastentoilet en badkamer met ruimte voor ligbad en inloopdouche. Op de tweede verdieping is nog een master bedroom met afzonderlijke badkamer, toilet, bureau en/of dressing aanwezig. Tot slot is er nog een ruime opbergzolder (via zolderluik) toegankelijk. Doorheen de woning zijn er nog enkele persoonlijke toetsen mogelijk zoals een gashaard, keuze van sanitair of stijl van de keuken.

energie foto

Energie

Deze BEN woning wordt gekenmerkt door een lage energiekost. Nieuwe normen inzake isolatie, schrijnwerk, type beglazing, ventilatie, ... werden gerespecteerd. In combinatie met de 11 geïnstalleerde zonnepanelen is dit een echte topper! Centrale verwarming op aardgas met radiatoren.

energie foto

Ligging

Deze nieuwbouwwoning is gelegen te Heusden, in het centrum met alles in de nabijheid aanwezig. Vlotte bereikbaarheid naar tal van winkels, invalswegen, fiets- en wandelroutes, kleinhandel, ... In een kindvriendelijk en charmant kader treft u deze woning. Het perceel geniet een zuidwest oriëntatie in de tuin en op het terras. Dit alles in het centrum!

" Ontdek deze volledig instapklare BEN-woning centrum Heusden"

— Michiel Vliebergh

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting