Te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers

Veldstraat 75, 9220 Hamme

214 m²
4
1
98 m²

Ref. 5344776

Beschrijving

ALTRO VASTGOED VERKOOPT - INSTELPRIJS € 199 000,- 
Te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers met aparte toegang tot tuin.
Gelegen aan de stadsrand van Hamme met makkelijke bereikbaarheid naar Sint-Niklaas en Dendermonde, maar ook Antwerpen en Gent.

Laat mij u rondleiden: Via de inkomhal kom je in de ruime leefruimte met zithoek en eetkamer. Het is een lichtrijke ruimte met connectie naar het terras.
De ruime keuken met voldoende daglicht geeft toegang tot de badkamer en opbergruimte. Ook is er nog een kelder aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers waar makkelijk een badkamer geïntegreerd kan worden. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping waar ook nog een ruime slaapkamers is en nog extra opbergruimte.
Een troef aan deze rijwoning is dat tuin zowel bereikbaar via de woning maar ook betreed kan worden via een aparte ingang vanaf de straat. Zo kunnen vuilbakken en fietsen makkelijk passeren zonder dat je door de woning moet.

Deze woning vraagt de nodige renovatie maar is tegelijk ook bewoonbaar. Je kan de renovatie stelselmatig uitvoeren en de kosten spreiden.
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap

Interesse in deze woning, aarzel dan niet om een afspraak te maken met uw makelaar Melanie Van Hecke, 0478 64 85 78 of melanie@altro-vastgoed.be

De gepubliceerde verkoopprijs is een 'STARTPRIJS'.
Na uw bezoek zal u in de mogelijkheid zijn om een bod uit te brengen onder gesloten omslag via de aankoopbelofte van Altro Vastgoed.

Gezinswoning met 4 slaapkamers

Gescheiden toegang tot de tuin

Ruime en lichtrijke woning

Centrale ligging en makkelijk bereikbaar

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
191 m²
Bewoonbare opp.
214 m²
Bouwjaar
1938
Renovatieverplichting
Ja
Slaapkamer 1
12 m²
Slaapkamer 2
12 m²
Slaapkamer 3
15.7 m²
Slaapkamer 4
15.6 m²
Woonkamer
41 m²
Keuken
18.5 m²
Tuin
98 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
495 kWh/m²
EPC referentie
20230303-000287100-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
B
P-score
B
exterieur foto

Exterieur

Een fijne noordoost geörienteerde tuin in combinatie met een terrasruimte. Een troef aan deze rijwoning is dat tuin zowel bereikbaar via de woning maar ook betreed kan worden via een aparte ingang vanaf de straat. Zo kunnen vuilbakken en fietsen makkelijk passeren zonder dat je door de woning moet.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Via de inkomhal kom je in de ruime leefruimte met zithoek en eetkamer. Het is een lichtrijke ruimte met connectie naar het terras. De ruime keuken met voldoende daglicht geeft toegang tot de badkamer en opbergruimte. Ook is er nog een kelder aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers waar makkelijk een badkamer geïntegreerd kan worden. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping waar ook nog een ruime slaapkamers is en nog extra opbergruimte.

energie foto

Energie

Deze woning vraagt de nodige renovatie maar is tegelijk ook bewoonbaar. Je kan de renovatie stelselmatig uitvoeren en de kosten spreiden. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap

energie foto

Ligging

Gelegen aan de stadsrand van Hamme met makkelijke bereikbaarheid naar Sint-Niklaas en Dendermonde, maar ook Antwerpen en Gent.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting