Bouwgrond centraal gelegen in Hamme centrum

Geemhof 31, 9220 Hamme

€ 210.000

Ref. 6144540

Beschrijving

Ontdek deze unieke, statige woning gelegen in het hart van Hamme, grenzend aan de Nieuwelaan en Geemhof. Gebouwd in 1939, straalt deze woning karakter en charme uit. Met haar ruimtelijkheid biedt ze tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar een woning met veel potentieel.

De woning heeft een renovatie nodig, maar de vele ruimtes, hoge plafonds, en het overvloedige natuurlijke licht maken dit pand tot een unieke plek. Met maar liefst 6 slaapkamers verspreid over 2 verdiepingen en verschillende gezellige zitruimtes, is dit een perfecte thuis voor een groot gezin of ideaal voor wie op zoek is naar een locatie voor een vrij beroep.

Vanuit de woning kijkt u uit op een prachtige, groene tuin die een ware oase van rust vormt. Hier vindt u verschillende charmante hoekjes om te ontspannen, een ruim terras voor gezellige buitenmomenten, en voldoende bergruimte. De dubbele garage biedt extra comfort en opslagmogelijkheden.

De woning kan ook aangekocht worden zowel zonder als met de bouwgrond, de Geemhof aangekocht worden. (Zie advertentie op onze website)

Bent u op zoek naar een ruim huis vol karakter en potentieel, met een fantastische ligging in het centrum van Hamme? Contacteer ons dan snel voor meer informatie of een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze unieke woning!

Statige en lichtrijke woning 

Tuin is oase van rust

Bouwgrond achteraan de tuin toegankelijk via Geemhof

Zeer centrale ligging in Hamme

Kenmerken

Parkeren

Riolering

Gas

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
616 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
C
P-score
C
exterieur foto

Exterieur

Deze ruime bouwgrond, momenteel in gebruik als tuin bij de woning aan de Nieuwelaan 31, biedt tal van mogelijkheden voor wie droomt van een nieuwbouwproject op een toplocatie. De bouwgrond kan opgenomen worden in de verkaveling van het bestaande verkavelingsplan Geemhof, maar is nog niet officieel afgesplitst. Een nieuwe verkavelingsvergunning zal dus aangevraagd moeten worden, wat u de vrijheid biedt om de bestemming en mogelijkheden van deze grond naar eigen wens in te vullen.

exterieur foto

Ligging

De centrale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en biedt tegelijkertijd een rustige en groene omgeving, ideaal voor een gezinswoning of een kleinschalig project. Dankzij de nabijheid van scholen, winkels, en openbaar vervoer geniet u hier van alle voordelen die Hamme te bieden heeft.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting