Centraal gelegen studentenstudio

Notelaarstraat 12A, 9000 Gent

40 m²
1
1
40 m²
€ 235.000

Ref. 5884385

Beschrijving

Welkom in deze prachtige gerenoveerde studentenstudio, perfect gelegen in het hart van de stad en toch omgeven door rust en sereniteit. Deze studio onderging een totale renovatie, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat jij kunt genieten van een comfortabele en moderne leefomgeving.

Gelegen op een centrale locatie, bevindt deze studio zich op korte afstand van universiteiten, openbaar vervoer, winkels en eetgelegenheden. Maar ondanks de centrale ligging, biedt deze studio een oase van rust waar je kunt studeren, ontspannen en tot rust kunt komen.

Deze energiezuinige studio is uitgerust met geïsoleerde ramen en efficiënt verwarmingssysteem, waardoor je ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Als kers op de taart biedt deze studio een gemeenschappelijke knusse koer, waar je samen met medebewoners kunt ontspannen, studeren of gewoon genieten van de buitenlucht.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een modern, energiezuinig en centraal gelegen studentenverblijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de charme van deze studio en de gemeenschappelijke koer zelf te ervaren.

Prachtige gerenoveerde studentenstudio

Perfect gelegen in het hart van de stad

Totale renovatie met hoogwaardige materialen

Energiezuinige studio

360° view

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Riolering

Gas

Parlofoon

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
40 m²
Bewoonbare opp.
40 m²
Renovatiejaar
2017
Slaapkamer 1
12 m²
Terras 1
40 m²
Woonkamer
16 m²
Badkamer
4 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
158 kWh/m²
EPC referentie
0002172395

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De gemeenschappelijke binnenkoer, biedt een ideale omgeving om te ontspannen na een lange dag. Of je nu een boek leest, een kopje koffie drinkt met vrienden of gewoon geniet van de buitenlucht, deze binnenkoer biedt een uitnodigende ruimte voor allerlei activiteiten.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Welkom bij deze adembenemende totale renovatie, waar perfectie en kwaliteit samenkomen. Met gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze studio getransformeerd tot een ware parel. Geniet van de moderne elegantie en tijdloze schoonheid die deze renovatie te bieden heeft. Mis deze kans niet om te studeren in een studio dat perfectie belichaamt.

energie foto

Energie

Energiezuinige studio met een label B certificaat. Geniet van lagere energiekosten en een milieuvriendelijke levensstijl zonder concessies te doen aan comfort.

energie foto

Ligging

Of je nu colleges bijwoont, deelneemt aan studiegroepen of gewoon de levendige sfeer van de stad wilt ervaren, alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en tal van voorzieningen in de buurt, hoef je je nooit zorgen te maken over het missen van belangrijke afspraken of activiteiten.

" Studeren, ontspannen en tot rust komen."

— Brigitte Desloover

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting