Te renoveren half open bebouwing vlakbij centrum Dendermonde

Ros Beiaardstraat 58, 9200 Dendermonde

131 m²
4
1
40 m²

Ref. 5102844

Beschrijving

Deze te renoveren half open bebouwing in Dendermonde is een buitenkansje. Met 3 ruime slaapkamers en zelf de mogelijkheid tot een 4e is deze woning ideale gezinswoning. 

Laat mij u rondleiden: Via de inkomhal komt u in de leefruimte met zithoek en eetkamer. Door de vele ramen is dit een lichtrijke leefruimte. Aansluitend vindt u de keuken, met toegang tot de kelder waar u veel opbergruimte heeft. Naast de keuken vindt u de badkamer en afzonderlijk toilet. Via de achterdeur komt u in de ruime veranda dat toegang heeft op het terras. Ook heeft u een grote garage en extra ruime berging/werkruimte. Op de eerste verdieping hebt u 3 slaapkamers, allemaal met rolluiken. Via een vaste trap komt u op de zolder die mits wat aanpassingswerken een ruime 4e slaapkamer wordt. 

Overal is alle dubbele beglazing en ook de hogerendementsketel is enkele jaren geleden vervangen geweest. Met een EPC D voldoe je mits enkele kleine aanpassingen, vb isoleren van de zolder, aan de huidige renovatieplicht. De elektriciteit is niet conform. 

Bent u op zoek naar een gezellige gezinswoning, in een rustige groene wijk maar toch vlakbij centrum Dendermonde en verscheidene winkels? Aarzel dan niet om uw makelaar Melanie te contacteren voor een bezoek, 0478 64 85 78 - melanie@altro-vastgoed.be 

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap 

 

Halfopen bebouwing met inwendige garage

Lichtrijke leefruimte

3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4e kamer

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
254 m²
Bewoonbare opp.
131 m²
Bouwjaar
1953
Renovatieverplichting
Ja
Slaapkamer 1
8 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
17 m²
Slaapkamer 4
45 m²
Terras 1
40 m²
Woonkamer
34 m²
Keuken
6 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
379 kWh/m²
EPC referentie
20221212-0002752300-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
exterieur foto

Exterieur

Via de achterdeur komt u in de ruime veranda dat toegang heeft op het terras. Ook heeft u een grote garage en extra ruime berging/werkruimte.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze te renoveren half open bebouwing in Dendermonde is een buitenkansje. Met 3 ruime slaapkamers en zelf de mogelijkheid tot een 4e is deze woning ideale gezinswoning. Laat mij u rondleiden: Via de inkomhal komt u in de leefruimte met zithoek en eetkamer. Door de vele ramen is dit een lichtrijke leefruimte. Aansluitend vindt u de keuken, met toegang tot de kelder waar u veel opbergruimte heeft. Naast de keuken vindt u de badkamer en afzonderlijk toilet. Ook heeft u een grote garage en extra ruime berging/werkruimte. Op de eerste verdieping hebt u 3 slaapkamers, allemaal met rolluiken. Via een vaste trap komt u op de zolder die mits wat aanpassingswerken een ruime 4e slaapkamer wordt.

energie foto

Energie

Overal is alle dubbele beglazing en ook de hogerendementsketel is enkele jaren geleden vervangen geweest. Met een EPC D voldoe je mits enkele kleine aanpassingen, vb isoleren van de zolder, aan de huidige renovatieplicht. De elektriciteit is niet conform.

energie foto

Ligging

Bent u op zoek naar een gezellige gezinswoning, in een rustige groene wijk maar toch vlakbij centrum Dendermonde en verscheidene winkels?

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting