Ruime en lichtrijke duplex met 4 slaapkamers

Provincialebaan 79, 9200 Dendermonde

277 m²
4
2
55 m²

Ref. 4573014

Beschrijving

Dit duplex appartement is ideaal indien u op zoek bent naar een stijlvol en centraal gelegen woonst. Het is gelegen boven een handelspand en is het enige appartement in het pand. Hierdoor zult u geen last ondervinden en heeft u het gevoel van een woning ipv een appartement. Via een aparte en ruime hal, met vestiaire, betreedt u de woning waarbij u naast extra opbergruimte ook de toegang tot de garage hebt. Deze garage is deel van het appartement en heeft u als enige tot uw beschikking.
Eens op het eerste verdiep aangekomen komt u binnen in de ruime leefruimte met volledig uitgeruste keuken. Doordat het een hoekpand is, heeft u in heel de leefruimte voldoende lichtinval. Op de eerste verdieping bevinden zich ook nog een gastentoilet en een ruimte berging die toegang geeft tot het terras. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een badkamer met douche en bad en extra douchekamer. Extra opbergruimte heeft u nog op zolder. Deze duplex is stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen en volledig instapklaar!

Zijn centrale ligging tussen Buggenhout en Dendermonde is een grote troef voor het appartement. Met nabijheid van winkels en vlotte bereikbaarheid naar Brussel, Dendermonde, Mechelen is het de ideale uitvalbasis!

Deze voormalige apotheek is het ideale handelspand/kantoorruimte voor zij die wonen en werk wensten te combineren.
De handelsruimte wordt ook verkocht en kan u naar eigen wensen invullen qua functie.

Interesse in dit pand?
Aarzel niet om mij te contacteren! 
0478 64 85 78

Lichtrijke leefruimte

Hoogwaardige afwerking

Volledig vernieuwde leefkeuken

4 slaapkamers

Aparte ingang met garage

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
172 m²
Bewoonbare opp.
277 m²
Bouwjaar
1981
Slaapkamer 1
17 m²
Slaapkamer 2
23 m²
Slaapkamer 3
16 m²
Slaapkamer 4
9 m²
Terras 1
55 m²
Woonkamer
43 m²
Keuken
16 m²
Badkamer
7.5 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
299 kWh/m²
EPC referentie
20120711-0001165672-00000003-2

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Via de eerste verdieping heb je toegang tot het terras dat gelegen is boven de garage. Voor het pand heeft u ook nog extra parkeermogelijkheden

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Via een aparte en ruime hal, met vestiaire, betreedt u de woning waarbij u naast extra opbergruimte ook de toegang tot de garage hebt. Deze garage is deel van het appartement en heeft u als enige tot uw beschikking. Eens op het eerste verdiep aangekomen komt u binnen in de ruime leefruimte met volledig uitgeruste keuken. Doordat het een hoekpand is, heeft u in heel de leefruimte voldoende lichtinval. Op de eerste verdieping bevinden zich ook nog een gastentoilet en een ruimte berging die toegang geeft tot het terras. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een badkamer met douche en bad en extra douchekamer. Extra opbergruimte heeft u nog op zolder. Deze duplex is stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen en volledig instapklaar!

Ligging

Zijn centrale ligging tussen Buggenhout en Dendermonde is een grote troef voor het appartement. Met nabijheid van winkels en vlotte bereikbaarheid naar Brussel, Dendermonde, Mechelen is het de ideale uitvalbasis!

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting