Gezinswoning met 3 (mogelijkheid tot 4) slaapkamers

Smidsestraat 87, 9200 Dendermonde

193 m²
3
1
484 m²
€ 385.000

Ref. 6270289

Beschrijving

Charmante halfopen bebouwing vlakbij het centrum van Grembergen met uitstekende verbindingen naar Dendermonde.

Deze prachtige woning biedt niet alleen een ideale ligging, maar ook een heerlijk groene tuin met een weids uitzicht op de omliggende velden. De zuidoostelijke tuin garandeert de hele dag zon en is voorzien van een ruim aangelegd terras en handige opbergruimtes.

Binnenin de woning vind je 3 ruime slaapkamers, waarvan één kamer oorspronkelijk uit twee slaapkamers bestond. Met een kleine aanpassing creëer je eenvoudig 4 slaapkamers, wat dit huis perfect maakt voor grotere gezinnen of mensen die extra ruimte wensen. Daarnaast zijn er een dressing, een bureau en apart wasberging, ideaal voor thuiswerk of extra opbergruimte.

Zowel de badkamer als de keuken zijn recent gerenoveerd en uitgerust met moderne voorzieningen, zodat je meteen kunt genieten van optimaal comfort.

Verder is de woning voorzien van een hoogrendementsketel en zonnepanelen, wat zorgt voor een energiezuinige leefomgeving. Door de zolder verder te isoleren, kan je het EPC van de woning nog aanzienlijk verbeteren.

Tot slot beschikt deze woning over een kelder, perfect voor extra bergruimte. Kortom, een instapklare woning met tal van mogelijkheden, in een rustige maar goed bereikbare omgeving. Kom zelf ontdekken hoe aangenaam wonen het hier is!

HOB met 3 (met mogelijkheid tot 4) slaapkamers

Zuid-oost georiënteerde tuin en terras

Vernieuwde badkamer en keuken

Centrale ligging in Grembergen

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
484 m²
Bewoonbare opp.
193 m²
Bouwjaar
1955
Slaapkamer 1
30 m²
Slaapkamer 2
23 m²
Slaapkamer 3
21 m²
Woonkamer
18 m²
Eetkamer
20 m²
Keuken
19 m²
Tuin
484 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
371 kWh/m²
EPC referentie
20240903-0003359229-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Asbestattest
Ja, 12/09/2024
G-score
D
P-score
D
exterieur foto

Exterieur

De zuidoostelijke tuin garandeert de hele dag zon en is voorzien van een ruim aangelegd terras en handige opbergruimtes.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Binnenin de woning vind je 3 ruime slaapkamers, waarvan één kamer oorspronkelijk uit twee slaapkamers bestond. Met een kleine aanpassing creëer je eenvoudig 4 slaapkamers, wat dit huis perfect maakt voor grotere gezinnen of mensen die extra ruimte wensen. Daarnaast zijn er een dressing, een bureau en apart wasberging, ideaal voor thuiswerk of extra opbergruimte. Zowel de badkamer als de keuken zijn recent gerenoveerd en uitgerust met moderne voorzieningen, zodat je meteen kunt genieten van optimaal comfort.

energie foto

Energie

Verder is de woning voorzien van een hoogrendementsketel en zonnepanelen, wat zorgt voor een energiezuinige leefomgeving. Door de zolder verder te isoleren, kan je het EPC van de woning nog aanzienlijk verbeteren.

energie foto

Ligging

Deze prachtige woning biedt niet alleen een ideale ligging, maar ook een heerlijk groene tuin met een weids uitzicht op de omliggende velden. Vlotte verbinding naar centrum Dendermonde en vlakbij scholen en winkels in Grembergen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting