Gezellige ééngezinswoning te Grembergen

Dokter Haekstraat 98, 9200 Dendermonde

110 m²
3
1
230 m²
40 m²

Ref. 5203521

Beschrijving

In het centrum van Grembergen vindt u deze gezellige, onderhouden gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin in het groen!
Ideaal als starterswoning met een gunstige ligging in de dorpskern !

Laat me u rondleiden: Via de hal kom je terecht in de leefruimte met zithoek, eetkamer en open keuken. De grote raampartijen in zowel de living als de keuken, zorgen voor een zachte, natuurlijke lichtinval. Ook op de gelijkvloers vindt u de badkamer toegankelijk via de berging, aansluitend bij de keuken. Zowel de berging als de keuken bieden toegang tot het terras.
Het huis is voorzien van een aparte doorgang die uitkomt op het terras zodat men fietsen en dergelijke meer via deze zij doorgang kan verplaatsen.

Via de traphal, die zich in de inkomhal bevindt, kom je op een overloop die gebruikt kan worden als extra opbergruimte of bureau. Op deze eerste verdieping treffen we de drie slaapkamers aan waarvan twee kinderkamers en één master bedroom.

Het terras beneden sluit mooi aan op de tuin met extra tuinberging. De tuin bied verschillende mogelijkheden en bevat ook enkele fruitbomen achteraan op het perceel, waar men ook een kippenren aantreft !

De woning is steeds goed onderhouden en verhuurd geweest. De nodige verfraaiingswerken zullen hier een gezellige thuis van maken !
Met zijn centrale ligging, vlakbij fiets- en wandelpaden alsook bij lagere scholen, winkels en de belangrijkste invalswegen richting Dendermonde, Hamme, Zele en Lokeren,
ben je overal dichtbij maar kan je ook genieten van de rust.

Deze gezinswoning is ruimer dan u op het eerste zicht zou denken en zeker de moeite waard voor eens te bezoeken!
Ideaal voor starters, gezinnen, maar ook als investering voor te verhuren !
Vereist een energetische renovatie op termijn maar is geheel instapklaar.

Interesse in dit pand? Aarzel niet om mij te contacteren voor een bezoek via melanie@altro-vastgoed.be

Mooie groene tuin

Centrale ligging in de dorpskern van Grembergen

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Tuin

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
410 m²
Bewoonbare opp.
110 m²
Bouwjaar
1930
Slaapkamer 1
17 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Slaapkamer 3
10.5 m²
Terras 1
40 m²
Woonkamer
26 m²
Keuken
12 m²
Tuin
230 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
767 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
exterieur foto

Exterieur

Het terras beneden sluit mooi aan op de tuin met extra tuinberging. De tuin bied verschillende mogelijkheden en bevat ook enkele fruitbomen achteraan op het perceel, waar men ook een kippenren aantreft !

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Via de hal kom je terecht in de leefruimte met zithoek, eetkamer en open keuken. De grote raampartijen in zowel de living als de keuken, zorgen voor een zachte, natuurlijke lichtinval. Ook op de gelijkvloers vindt u de badkamer toegankelijk via de berging, aansluitend bij de keuken. Zowel de berging als de keuken bieden toegang tot het terras. Het huis is voorzien van een aparte doorgang die uitkomt op het terras zodat men fietsen en dergelijke meer via deze zij doorgang kan verplaatsen. Via de traphal, die zich in de inkomhal bevindt, kom je op een overloop die gebruikt kan worden als extra opbergruimte of bureau. Op deze eerste verdieping treffen we de drie slaapkamers aan waarvan twee kinderkamers en één master bedroom.

energie foto

Energie

Deze gezinswoning is ruimer dan u op het eerste zicht zou denken en zeker de moeite waard voor eens te bezoeken! Ideaal voor starters, gezinnen, maar ook als investering voor te verhuren ! Vereist een energetische renovatie op termijn maar is geheel instapklaar.

energie foto

Ligging

Met zijn centrale ligging, vlakbij fiets- en wandelpaden alsook bij lagere scholen, winkels en de belangrijkste invalswegen richting Dendermonde, Hamme, Zele en Lokeren, ben je overal dichtbij maar kan je ook genieten van de rust.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting