Bouwgrond voor gesloten bebouwing met achteruitgang

Vijverstraat 17, 9200 Dendermonde

€ 110.000

Ref. 6282897

Beschrijving

Unieke kans in Dendermonde: Bouwgrond voor gesloten bebouwing met achteruitgang!

Ontdek deze prachtige bouwgrond gelegen in een rustige straat in Dendermonde. Perfect voor wie droomt van een eigen woning in een groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

De bouwgrond is ideaal voor een gesloten bebouwing met 2 bouwlagen en een hellend dak, vergelijkbaar met de stijlvolle woning aan Vijverstraat 19.

Met een maximale bouwdiepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping biedt deze bouwgrond talloze mogelijkheden voor het verwezenlijken van jouw woning.

Geniet van de privacy en rust in je eigen groene tuin van minimaal 36m². De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de frisse buitenlucht.

Bovendien beschikt deze bouwgrond over een handige achteruitgang als voetweg. Zo kan je ook langs daar naar de tuin.

De ligging in een woongebied, vlakbij centrum Dendermonde zorgt ervoor dat je alle nodige voorzieningen in de buurt hebt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Neem contact met uw makelaar Melanie (0478 64 85 78 of melanie@altro-vastgoed.be) op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die deze plek te bieden heeft!

Bouwgrond voor een ééngezinswoning

Achteruitgang

Centraal gelegen vlakbij centrum Dendermonde

Kenmerken

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
242 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

De bouwgrond is ideaal voor een gesloten bebouwing met 2 bouwlagen en een hellend dak, vergelijkbaar met de stijlvolle woning aan Vijverstraat 19. Met een maximale bouwdiepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping biedt deze bouwgrond talloze mogelijkheden voor het verwezenlijken van jouw woning. Geniet van de privacy en rust in je eigen groene tuin van minimaal 36m². De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de frisse buitenlucht. Bovendien beschikt deze bouwgrond over een handige achteruitgang als voetweg. Zo kan je ook langs daar naar de tuin.

exterieur foto

Ligging

Ontdek deze prachtige bouwgrond gelegen in een rustige straat in Dendermonde. Perfect voor wie droomt van een eigen woning in een groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting