Ruime woning met eindeloze mogelijkheden.

Hulhage 41, 9800 Deinze

364 m²
5
2
791 m²
440 m²
€ 445.000

Ref. 6255220

Beschrijving

Bezoekdag (op afspraak)

Op zoek naar een ruime woning met eindeloze mogelijkheden? Dan is dit precies wat u zoekt! Deze zeer grote woning, gelegen in een aantrekkelijke en rustige wijk, biedt zowel gezinnen als zelfstandigen een unieke kans. Met zijn royale living en eetplaats, aansluitend op een vernieuwde, open keuken, is dit een ideale plek om te wonen én te werken. De veranda ligt op het zuiden en geeft uit op een zonnig terras en een prachtige tuin.

Met maar liefst vijf slaapkamers heeft u volop ruimte voor een groot gezin of om extra kamers in te richten naar eigen wens. De zolder biedt zelfs nog meer potentieel voor extra kamers of opbergruimte. De woning beschikt verder over twee garages, een ruime wasplaats en meer dan genoeg bergruimte. Bent u zelfstandige? Dan kunt u deze ruimtes eenvoudig ombouwen tot een praktijk of kantoor aan huis, zonder in te boeten op privacy en comfort.

Dit is een buitenkans voor wie een ruime gezinswoning zoekt in Deinze, of voor wie wonen en werken wil combineren in één pand. Het huis biedt alle ruimte en flexibiliteit om uw eigen droomwoning of praktijk te creëren. Mis deze opportuniteit niet en ontdek de vele mogelijkheden van dit huis!

Gelegen op een zeer mooie locatie. 

Extra kamers - beneden - eerste verdiep - zolder

Mogelijkheid tot inrichting zelfstandige zaak. 

Mooi onderhouden tuin. Parkeergelegenheden in overvloed.

Kenmerken

5 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
791 m²
Bewoonbare opp.
364 m²
Bouwjaar
1964
Slaapkamer 1
22 m²
Slaapkamer 2
22 m²
Slaapkamer 3
16 m²
Slaapkamer 4
15 m²
Slaapkamer 5
18 m²
Terras 1
440 m²
Woonkamer
32 m²
Eetkamer
25 m²
Keuken
24 m²
Bureau
12 m²
Tuin
791 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
770 kWh/m²
EPC referentie
20231116-0003041396-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Mogelijk
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
G-score
C
P-score
C
exterieur foto

Exterieur

De woning heeft een statige uitstraling met een royale gevel en een verzorgd exterieur. De zuidgerichte veranda geeft uit op een ruim terras en een mooie, zonnige tuin, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast beschikt de woning over twee ruime garages en voldoende parkeergelegenheid, wat de praktische kant van deze woning extra aantrekkelijk maakt.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het interieur van de woning biedt een ruime en lichtrijke leefruimte met een vernieuwde open keuken. De woning telt vijf slaapkamers met veel potentieel om naar eigen smaak in te richten en extra zolderruimte die perfect dienst kan doen als bijkomende kamers of opslagruimte. Bovendien zorgen de veranda, aansluitend op het terras en de tuin, voor een prachtig zicht en extra leefruimte in de woning.

energie foto

Energie

Deze woning met een EPC-label F biedt ondanks het energielabel nog steeds een stevige en degelijke bouwkwaliteit. Met wat gerichte renovatiewerken kan je het energieverbruik eenvoudig verbeteren, terwijl je geniet van de charme en het karakter van een solide woning. Dit is een uitstekende kans voor kopers die op zoek zijn naar een betaalbaar huis met veel potentieel.

energie foto

Ligging

Dulhage in Deinze is een rustige en prestigieuze woonwijk, ideaal voor wie houdt van een groene en serene omgeving. De wijk combineert een landelijke sfeer met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en voorzieningen zoals scholen, winkels en het station. Met de nabijheid van mooie wandelroutes en parken biedt Dulhage een perfecte balans tussen natuur en stadsleven.

" Een unieke kans in deze buurt. "

— Uw vastgoedmakelaar Leen De Clercq

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting