Leuke woning met commerciële mogelijkheden.

Lotenhullestraat 8, 9800 Deinze

204 m²
2
1
40 m²
€ 298.800

Ref. 6188005

Beschrijving

Bezoek (op afspraak) 

Een unieke woning met een ideale ligging in Vinkt, gelegen aan de verbindingsweg tussen Aalter en Deinze. Deze woning biedt niet alleen comfortabel en sfeervol wonen, maar heeft ook talloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar een veelzijdige investering. Momenteel is het pand ingericht als een goed draaiend restaurant met ruim plaats voor 36 bezoekers en beschikt het over een grote, professionele keuken die van alle gemakken is voorzien.

Het woongedeelte straalt warmte en gezelligheid uit en bestaat uit een living, twee slaapkamers, een badkamer en een compacte keuken. Het west-georiënteerde terras is een van de pareltjes van deze woning, het is ruim, zonnig en biedt volop privacy.

Een ander groot pluspunt van deze woning is de ruime parkeergelegenheid naast het pand, een gemak voor bezoekers of gasten.

Deze woning is niet alleen perfect voor wie op zoek is naar een gezellige thuis, maar biedt ook bijzondere mogelijkheden voor wie droomt van het runnen van een eigen horecazaak, of andere commerciële activiteiten, dankzij de reeds bestaande faciliteiten en de strategische ligging. De combinatie van een comfortabele woonruimte en de zakelijke mogelijkheden maken dit pand tot een unieke kans die u niet wilt missen.

Ontdek alle mogelijkheden van deze woning.

Ideale ligging - Centraal 

Bijzondere mogelijkheden voor ondernemers

Volledig ingerichte bovenverdieping

Zonnig terras Grote parking

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
302 m²
Bewoonbare opp.
204 m²
Bouwjaar
1850
Renovatiejaar
2019
Slaapkamer 1
7 m²
Slaapkamer 2
7 m²
Terras 1
40 m²
Woonkamer
29 m²
Keuken
25 m²
Bureau
7 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC referentie
20240603-0003269427-KNR-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
B
exterieur foto

Exterieur

De woning heeft een klassieke, landelijke uitstraling met charmante elementen die de landelijke sfeer versterken. Met zijn ruime perceel en rustieke details past de woning perfect in de groene en rustige omgeving van Vinkt.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze gezellige woning straalt warmte en gezelligheid uit dankzij de zorgvuldig gekozen inrichting en het gebruik van natuurlijke materialen.

energie foto

Energie

Deze woning heeft een EPC-label C, wat een goede energieprestatie en een solide basis voor comfortabel wonen garandeert. Hoewel de energie-efficiëntie al op een degelijk niveau is en er reeds zonnepanelen aanwezig zijn, biedt dit label nog mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Hierdoor kunt u genieten van een aangenaam binnenklimaat met beheersbare energiekosten, en tegelijkertijd de waarde van de woning verhogen.

energie foto

Ligging

Deze veelzijdige woning in het charmante Vinkt biedt niet alleen een comfortabele woonruimte, maar kan ook perfect dienen als handelsruimte. Gelegen in een rustige, landelijke omgeving, geniet u hier van de gemoedelijke sfeer en het dorpsgevoel, terwijl u toch goed bereikbaar bent. Met zijn flexibele indeling biedt deze eigendom tal van mogelijkheden voor zowel wonen als werken.

" Woning of handelszaak? Alles is mogelijk."

— Uw vastgoedmakelaar Leen De Clercq

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting