3 Opbrengstwoningen met elk een eigen huisnummer

Kalkenveld 1 , 3 en 5, 9255 Buggenhout

251 m²
5
3
140 m²
140 m²

Ref. 4599208

Beschrijving

Bent u op zoek naar een opbrengsteigendom met woningen maar wilt u de zorgen van de verhuur niet? Dan zijn deze 3 panden iets voor u!

Deze 3 woningen hebben elk hun eigen huisnummer en worden als 3 losse entiteiten verhuurd via een sociaal woonbureau.
U bent hierdoor zeker van uw maandelijkse opbrengst per woning en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over de huurders.De drie entiteiten hebben een netto huurrendement van ruim 3 %. 

Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse: 052 51 76 86.

3 aparte huisnummers

Geen zorgen rond verhuring

Rendement van ruim 3% - de ideale opbrengstwoningen!

Kenmerken

5 slaapkamer(s)

3 Badkamer(s)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
804 m²
Bewoonbare opp.
251 m²
Terras 1
140 m²
Tuin
140 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
1.080 kWh/m²
EPC referentie
20210722-0002444256-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
exterieur foto

Exterieur

Kalkenveld 1: Deze woning heeft 2 slaapkamers op de eerste verdieping, een ingerichte badkamer, keuken en leefruimte op de gelijkvloers. Daarnaast heeft het ook nog een extra bijgebouw en 2 garageboxen op het terrein. De woning is reeds deels gerenoveerd -extra isolatie- en voldoet aan de huidige huurvoorwaarden. De elektriciteit is nog niet conform. EPC van 1096 kWh/m2jaar

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Kalkenveld 2: Deze woning heeft naast een leefruimte, een keuken en badkamer ook nog een extra slaapkamer of polyvalente ruimte op de gelijkvloers. Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer. Ook dit lot heeft een garagebox op zijn terrein staan. Via een erfdienstbaarheid op Kalkenveld 1, kan hij deze bereiken. De woning is reeds deels gerenoveerd -isolatie in dak- en voldoet aan de huidige huurvoorwaarden. De elektriciteit is nog niet conform. EPC van 649 kWh/m2jaar Kalkenveld 1 en 2 delen een gemeenschappelijke buitenruimte.

energie foto

Energie

Kalkenveld 3: Deze woning is ruimer dan de andere 2 en heeft ook een fijne private tuin. Op de benedenverdieping bevindt zich een uitgeruste keuken, leefruimte, badkamer en slaapkamer. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om op de eerste verdieping kamers te maken. Aan de woning grenzen ook nog enkele stallingen met extra bergruimte. De woning is reeds gerenoveerd -extra isolatie in dak, nieuwe ramen, nieuwe keuken- en voldoet aan de huidige huurvoorwaarden. De elektriciteit is nog niet conform. EPC: 1080 kWh/m2jaar De drie entiteiten hebben een netto huurrendement van ruim 3 % !! Conformiteitsattesten aanwezig!

energie foto

Ligging

Centraal gelegen te Buggenhout heb je deze 3 opbrengstwoningen. Deze 3 woningen beschikken alle 3 over een aparte huisnummer en zijn kadastraal dus ook 3 verschillende entiteiten.

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting