Moderne en energiezuinige woning in Assebroek

Zandtiende 23, 8310 Brugge

198 m²
3
1
185 m²
10 m²
€ 448.000

Ref. 6142111

Beschrijving

In optie

Welkom in de moderne en energiezuinige woning met een energielabel B, gelegen in het rustige en groene Assebroek. 

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen: een ruime garage, drie ruime slaapkamers en een bureauruimte, perfect voor thuiswerken of als hobbykamer. De woning beschikt over een stijlvolle badkamer en twee aparte toiletten voor extra gemak. Daarnaast is er een praktische wasruimte aanwezig.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale hal die leidt naar een grote, lichte leefruimte met een open keuken, ideaal voor gezellige momenten met familie en vrienden. 

De volledige woning is uitgerust met ramen voorzien van hoogrendementsbeglazing en aluminium kozijnen. Alle ramen zijn tevens uitgerust met elektrische rolluiken.

 Mis deze kans niet en kom snel kijken!

Energiezuinig: Met energielabel B is deze woning niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostenbesparend op lange termijn.

Ruim en praktisch: De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een aparte bureauruimte, en een grote hal, wat zorgt voor een comfortabele en functionele indeling.

Moderne leefruimte: Geniet van de grote, open leefruimte met een moderne keuken, perfect voor sociale momenten en gezinsleven.

Extra voorzieningen: Inclusief twee aparte toiletten en een handige wasruimte, wat het dagelijks leven extra comfortabel maakt.

Eigen garage: De woning beschikt over een ruime garage, ideaal voor het parkeren van je auto of het opbergen van fietsen en andere benodigdheden.

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
315 m²
Bewoonbare opp.
198 m²
Bouwjaar
1949
Kadastraal inkomen
€ 920
Slaapkamer 1
18 m²
Slaapkamer 2
16 m²
Slaapkamer 3
15 m²
Terras 1
10 m²
Woonkamer
32 m²
Eetkamer
18 m²
Keuken
25 m²
Bureau
6 m²
Tuin
185 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
198 kWh/m²
EPC referentie
20240606-0003273733-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 07/06/2024
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

De woning heeft een exterieur van rode bakstenen die een warme, huiselijke uitstraling geven. Het moderne ontwerp combineert strakke lijnen met grote ramen, waardoor de woning eigentijds oogt en toch gezelligheid uitstraalt.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het interieur van de woning is modern en strak, met een minimalistisch design dat veel licht en ruimte creëert. Strakke lijnen en een neutraal kleurenpalet zorgen voor een stijlvolle en luxe uitstraling. De open indeling en moderne voorzieningen dragen bij aan een gevoel van comfort en elegantie.

energie foto

Energie

De woning is het energiezuinig met een goede isolatie en efficiënte verwarmingssystemen. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een milieuvriendelijker wooncomfort.

energie foto

Ligging

De Zandtiende 23 ligt in Assebroek, een rustige en groene woonwijk in de stad Brugge, België. De locatie biedt een goede verbinding met het stadscentrum en nabijgelegen voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

" Ideale energiezuinige gezinswoning!"

— Vastgoedmakelaar Wim Gevaert

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting