Prachtige handelszaak + woonst op toplocatie !

Hoogstraat 27, 8000 Brugge

133 m²
€ 399.000

Ref. 4432850

Beschrijving

Prachtig handelspand met woonst in authentiek 17de eeuws pand gelegen in het centrum van Brugge. En, bijkomend, deze eigendom bevindt zich aan de zon- en commerciële kant van de straat ! 
De eerdere renovatie is uitgevoerd met respect voor het authentieke maar met hedendaags comfort. De foto's getuigen hiervan.
Het handelsgelijkvloers kan voor verscheidene doeleinden gebruikt worden (winkel/bar/resto/...). Belangrijk : er is geen handelshuur lopend.
Indeling van het pand : 
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime, open handelsruimte met etalage over de volledige gevelbreedte. De mogelijkheid bestaat om de toegang naar de bovenliggende verdiepingen open te maken waardoor de fenomenale, eiken trap zichtbaar wordt in de handelsruimte en als eye-catcher kan gebruikt worden. Achteraan bevindt zich een toilet (voor klanten bestemd) en een droge kelder met authentieke gewelven (zie foto!).
De 1e verdieping biedt een ruime leefruimte, incl. haard op gas, open keuken (met Siemens toestellen)en de eiken trap die hier ook op een unieke manier deel uitmaakt van het geheel. Aanvullend bevindt zich op dit niveau de recent vernieuwde badkamer met strakke inloop-regendouche, lavabo en toilet.
De 2de verdieping biedt plaats aan een ruime 2-persoonsslaapkamer (20m²), dressing en berging (mogelijks 2de slaapkamer + terras).
De authenticiteit van het pand reflecteert oa in de trapgevel (incl. rondboognissen en glas in lood), eiken balken, eiken trap, hoge plafonds (gelijkvloers 2m78 vrije hoogte, de verdieping 2m72), ... kortom, subliem. Aanvullend is een elektrische zonneluifel aanwezig, led-verlichting + camerabewaking, en CV op gas. Interesse? Neem vandaag contact via katrien@altro-vastgoed.be of 0477 46 53 11.

360° view

Kenmerken

Lift

Kelder

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
63 m²
Bewoonbare opp.
133 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
329 kWh/m²
EPC referentie
20191104-0002214872-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Bodemattest
Ja

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting