Nieuwbouw penthouse met uitzonderlijke zichten

Vaartdijkstraat 28, 8200 Brugge Sint-Michiels

126 m²
2
2
29 m²

Ref. 5212195

Beschrijving

ALTRO VASTGOED VERKOOPT - Ik voelde het onmiddellijk bij het binnenstappen... hier wil ik zelf wonen. Fantastisch gelegen in de middelste toren met zicht op het groen, het water en dichtbij de bruisende Brugse binnenstad! Dit prachtige 2 slpk. nieuwbouwappartement (126 m²) beschikt over een ZW-georiënteerd terras van 29 m². De ontwikkelaar Global Estate Group, met Brugse roots, heeft echt ingezet op kwaliteit en comfortabel wonen en leven. Het appartement werd helemaal afgewerkt met een geïnstalleerde keuken, 2 badkamers en in de slaapkamers, natte ruimtes en berging zijn kwalitatieve tegelvloeren voorzien. De leefruimte beschikt over parket en vloerverwarming. De verwarming gebeurt met een warmtepomp.
Een unieke ligging tussen het groen van het Lappersfortbos en het kanaal. Green Front bestaat uit 56 appartementen en 2 handelsruimtes met ondergrondse afgesloten garages. Er bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten garagebox en er is een ruime parking voor bezoekers.
Interesse? Vastgoedmakelaar Wim Gevaert geeft je met plezier een rondleiding in dit fijne appartement! Aarzel niet om hem te contacteren via 0473 70 40 71 of wim@altro-vastgoed.be
(Aankoopprijs excl. kosten en excl. btw)

Fantastisch gelegen in de middelste toren met zicht op het groen, het water en dichtbij de bruisende Brugse binnenstad!

Dit prachtige 2 slpk. nieuwbouwappartement (126 m²) beschikt over een ZW-georiënteerd terras van 29 m²

Kwaliteit en comfortabel wonen en leven

Mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten garagebox

Verwarming met warmtepomp en vloerverwarming

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Lift

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
155 m²
Bewoonbare opp.
126 m²
Slaapkamer 1
16 m²
Slaapkamer 2
15 m²
Terras 1
29 m²
Woonkamer
38 m²
Keuken
17 m²
Badkamer
10 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
31 kWh/m²
EPC referentie
04032021140212-signed-iVES

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Het gebouw bestaat uit 3 torens van 6 verdiepingen, die met elkaar verbonden zijn met geknikte bouwvolumes met 2 bouwlagen. Elk appartement heeft een ruim terras en er is een gemeenschappelijke tuin voor de bewoners. Er werden 2 handelsruimtes en 56 appartementen gebouwd. 12 appartementen hebben 1 slaapkamer 40 appartementen hebben 2 slaapkamers 4 appartementen hebben 3 slaapkamers Ondergrondse parkeergarage voor auto’s, bromfietsen en fietsen Tal van bovengrondse parkeermogelijkheden Bovengrondse fietsenberging Veel aandacht voor uitzicht en licht in de attractieve architectuur Smaakvolle afwerking Elk appartement heeft een geïnstalleerde keuken en badkamer met grote douche. In slaapkamers, natte ruimtes en berging zijn kwalitatieve tegelvloeren voorzien. De leefruimtes hebben parket en vloerverwarming. De verwarming gebeurt met een warmtepomp.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Elk appartement heeft een geïnstalleerde keuken en badkamer met grote douche. In slaapkamers, natte ruimtes en berging zijn kwalitatieve tegelvloeren voorzien. De leefruimtes hebben parket en vloerverwarming. De verwarming gebeurt met een warmtepomp.

energie foto

Energie

Green Front is een unieke oase voor wie in alle rust toch graag vlakbij de dynamiek van de stad leeft. De strakke, moderne architectuur van Salens Architecten kenmerkt zicht door de geknikte bouwlijnen, variërende bouwhoogtes, grote glaspartijen en op het zuiden gerichte ruime terrassen. Daardoor ontstaan boeiende doorzichten op groen en water. Elk appartement baadt in het licht, voor een aangenaam wooncomfort. Door de modernste ecologische technologie te gebruiken, zoals vloerverwarming en warmtepompen, doet Green Front zijn naam ook alle eer aan.

energie foto

Ligging

Gelegen langsheen de Vaartdijkstraat te Sint-Michiels Brugge met zicht op het water en de toppen van de bomen van het Lappersfortbos.

" Hier wil ik zelf wonen!"

— Vastgoedmakelaar Wim Gevaert

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting