Prachtig gelijkvloers appartement met tuin in het hart van Brasschaat

Bredabaan 993, 2930 Brasschaat

81 m²
2
1
62 m²
20 m²
€ 308.000

Ref. 6271946

Beschrijving

Prachtig gelijkvloers appartement met tuin in het hart van Brasschaat – Een oase van rust en comfort!

Welkom in dit fantastische gelijkvloers appartement, gelegen in het bruisende hart van Brasschaat. Op zoek naar een woning die zowel rust als gemak biedt? Dit pand heeft het allemaal! Met zijn ideale ligging te midden van de stadskern, moderne voorzieningen en een tuin die je direct toegang geeft tot de omringende natuur, is dit een unieke kans die je niet mag missen.

Waarom dit appartement de perfecte keuze is:

  • Ligging: Gelegen in de kern van Brasschaat, met alle voorzieningen binnen handbereik en toch omringd door natuur.
  • Ruimte: 81 m² bewoonbare oppervlakte, 82 m² tuin inclusief een terras van 20 m².
  • Energiezuinig: EPC E-peil van 55, individuele warmtepomp, zonnepanelen voor gemeenschappelijk gebruik en regenwatersysteem.
  • Moderne voorzieningen: Vaatwasser, combi-oven, inductievuur, rolluiken, ingebouwde vliegenramen en afzuigsysteem in de badkamer.
  • Tuin en buitenruimte: Prachtige tuin met terras, tuinhuis met elektriciteit, buitenkraan, directe toegang tot overdekte parkeerplaats en fietsenruimte.
  • Gemeenschapsgevoel: Vriendelijke en rustige buren, een echte oase van rust te midden van de stad.

Dit appartement biedt de perfecte balans tussen modern wooncomfort, energie-efficiëntie en een rustige, groene omgeving. Ideaal voor wie houdt van het stadsleven, maar toch wil genieten van een natuurlijke, rustige setting. Hier woon je in het hart van Brasschaat, met alles wat je nodig hebt op wandelafstand, én heb je de luxe van een privé-tuin die je toegang biedt tot de omliggende bossen.Extra troef: er is een overdekte staanplaats beschikbaar die u kunt aankopen voor €25.000, ideaal voor wie op zoek is naar veilige parkeergelegenheid.

Dit is zonder twijfel een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning waar alles klopt. Een plek waar je thuiskomt en geniet van het beste van twee werelden: het gemak van de stad en de rust van de natuur. Benieuwd? Kom dan zeker dit pareltje ontdekken tijdens een bezoek en laat je verleiden door de charme en het comfort van dit prachtige appartement.

Wacht niet te lang, want een woning als deze vind je niet elke dag!

Op wandelafstand van de dorpskern

2 slaapkamers

Prachtige tuin met terras

Energiezuinig EPC E-peil van 55

Gemeenschapsgevoel, vriendelijke en rustige buren

360° view

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Terras

Lift

Riolering

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
81 m²
Bouwjaar
2018
Kadastraal inkomen
€ 705
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Terras 1
20 m²
Woonkamer
30 m²
Keuken
6 m²
Badkamer
8 m²
Tuin
62 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
96 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
C
P-score
C

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

De tuin is een echte eyecatcher, een stukje natuur waar je dagelijks van kunt genieten. Dankzij de praktische buitenkraan kun je eenvoudig de planten water geven of je auto wassen, zonder in de weer te moeten met emmers. Het terras is perfect om te genieten van de lange zomeravonden met vrienden of familie. Via een privé-gangpad naast de tuin loop je rechtstreeks naar je overdekte parkeerplaats. Hier staat je auto altijd droog, en voor wie met de fiets is, is er een aparte fietsenruimte voorzien. Deze ruimte beschikt over een gemeenschappelijke kraan, wat erg handig is om bijvoorbeeld je fiets schoon te maken na een tocht door de bossen.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Bij binnenkomst voel je onmiddellijk de warme en uitnodigende sfeer van dit appartement. De parkettegelvloer geeft het geheel een moderne uitstraling en is bovendien gemakkelijk te onderhouden. De open keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwtoestellen, zoals een vaatwasmachine, een combi-oven en een inductievuur. Koken wordt hier een plezier! De twee ramen aan de voorzijde zijn voorzien van handige rolluiken, ideaal om de zon buiten te houden tijdens warme zomerdagen. Ook de badkamer is tot in de puntjes afgewerkt met een afzuigsysteem dat zorgt voor een frisse luchtcirculatie. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er extra\\\'s die het leven hier nóg aangenamer maken: een op maat gemaakt vliegenraam houdt ongewenste gasten buiten, terwijl je geniet van frisse lucht. Daarnaast is er in de tuin een prachtig tuinhuisje, met zorg en passie gebouwd door de huidige eigenaar. Het tuinhuis is voorzien van stopcontacten en verlichting, perfect om je tuinmateriaal, fietsen of hobbyspullen op te bergen.

energie foto

Energie

Het gebouw dateert van 2018, wat betekent dat het voldoet aan de meest moderne energie- en isolatienormen. Het appartement heeft een EPC E-peil van 55, wat bijdraagt aan een lagere energiefactuur. Bovendien is er een individuele warmtepomp aanwezig voor verwarming en koeling, wat garant staat voor een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door. De zonnepanelen zijn gemeenschappelijk en helpen om de gemeenschappelijke ruimtes energie-efficiënt te houden. Daarnaast is het appartement uitgerust met een regenwatersysteem, waarmee zowel het toilet, de wasmachine als de buitenkraan worden gevoed. Zo bespaar je op je waterverbruik én draag je je steentje bij aan het milieu. Een ecologisch bewuste keuze die op lange termijn rendeert!

energie foto

Ligging

Stel je voor: je woont in een rustige, groene omgeving, terwijl je alle voorzieningen van de stad letterlijk om de hoek hebt. Boodschappen doen, een vers brood halen of even langs de apotheek? Het kan allemaal op slechts een paar stappen van je voordeur. Een bakker en supermarkt liggen op amper 100 meter afstand, de apotheek op slechts 96 meter. Daarnaast zijn er bushaltes op wandelafstand, zodat je ook zonder auto vlot de baan op kan. Ondanks deze centrale ligging, wandel je via de tuin zo de bossen in. Een unieke combinatie van stads- en buitenleven!

" Instapklaar gelijkvloers appartement met tuin (82 m²)"

— Nico Di Taranto

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting