Welkom in jouw droomwoonst in het groene hart van Brakel!

Tenbossestraat 15, 9660 Brakel

130 m²
2
1
€ 325.000

Ref. 6027556

Beschrijving

Welkom in jouw droomhuis in het groene hart van Brakel!
Deze appartementen zijn ontworpen met oog voor detail, gebouwd met vakmanschap en bieden een moderne en stijlvolle leefomgeving. Met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten, kunt u genieten van een klare en levendige sfeer in elke kamer. Het uitzicht op het groen achteraan het gebouw zorgt voor een rustgevende ambiance, waar u kunt ontspannen en tot rust komen na een drukke dag.
Prachtig parket, hoogwaardige materialen, piekfijne badkamer en keuken, … elk detail is zorgvuldig gekozen voor een luxueuze uitstraling en uw comfort.Deze units zijn gelegen in een kleinschalige residentie met privacy aan de straatzijde en een open karakter aan de achterzijde. 
Deze appartementen worden gekenmerkt door de 3 terrassen met een oppervlakte van samen 25 m² waar je zowel van de ochtend-, middag- als avondzon kan genieten. De woonoppervlakte bedraagt dan weer 130 m². 
Ook hier voorzien van een inkomhal, bergruimte + zolderruimte, twee toiletten, ruime eetkamer en leefruimte met luxueus afgewerkte keuken voorzien van een eiland samen met de nodige toestellen en een badkamer met grote inloop-regendouche. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning geniet dit van heel wat lichtinval en zicht op groen, vanaf de straatkant is er dan ook hier weer heel wat privacy. 
Er is steeds een mogelijkheid tot het aankopen van een garage (€ 25.000).

Ontworpen met oog voor detail

Een moderne en stijlvolle leefomgeving

Een rustgevende ambiance

Hoogwaardige materialen

Een mogelijkheid tot het aankopen van een garage

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Parkeren

Terras

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
130 m²
Bewoonbare opp.
130 m²
Bouwjaar
2023

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
101 kWh/m²
EPC referentie
45059-G-B/2013/264/EP09097/A001/D04/SD001

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
B
P-score
B
exterieur foto

Exterieur

Het uitzicht op het groen achteraan het gebouw zorgt voor een rustgevende ambiance, waar u kunt ontspannen en tot rust komen na een drukke dag.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Prachtig parket, hoogwaardige materialen, piekfijne badkamer en keuken, … elk detail is zorgvuldig gekozen voor een luxueuze uitstraling en uw comfort.Deze units zijn gelegen in een kleinschalige residentie met privacy aan de straatzijde en een open karakter aan de achterzijde. Deze appartementen worden gekenmerkt door de 3 terrassen met een oppervlakte van samen 25 m² waar je zowel van de ochtend-, middag- als avondzon kan genieten. De woonoppervlakte bedraagt dan weer 130 m². Ook hier voorzien van een inkomhal, bergruimte + zolderruimte, twee toiletten, ruime eetkamer en leefruimte met luxueus afgewerkte keuken voorzien van een eiland samen met de nodige toestellen en een badkamer met grote inloop-regendouche. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning geniet dit van heel wat lichtinval en zicht op groen, vanaf de straatkant is er dan ook hier weer heel wat privacy.

energie foto

Energie

Het appartement geniet van een zeer gunstig EPC.

energie foto

Ligging

Gelegen in het hartje van Brakel!

" Welkom in jouw droomappartement in het groene hart van Brakel!"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting