Ruime half-openbebouwing met enorm veel potentieel

Dahliastraat 8, 8370 Blankenberge

154 m²
4
1
200 m²

Ref. 5997310

Beschrijving

* OPENHUIS OP ZATERDAG 1 JUNI 2024 (op afspraak)* 

Ben je op zoek naar een woning met karakter en veel potentieel? Dan is deze halfopen bebouwing in het pittoreske Uitkerke precies wat je nodig hebt!

Met veel potentieel, biedt deze woning diverse mogelijkheden om er jouw droomhuis van te maken. De drie grote slaapkamers zijn perfect voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft. Daarnaast is er een zolder die je naar eigen smaak kunt omtoveren tot een extra kamer, kantoor of hobbyruimte.

Een van de grote troeven van deze woning is de prachtige tuin. Ideaal voor tuinliefhebbers en perfect voor gezellige barbecues en ontspanning. De woning beschikt ook over een garage en een tuinhuis, wat zorgt voor veel bergruimte en plaats voor je wagen en tuingereedschap. Daarnaast is er een praktische berging/waskot, wat extra gemak biedt voor opslag en huishoudelijke taken.

De badkamer met douche is klaar voor gebruik, maar biedt ook ruimte voor persoonlijke aanpassingen. Hoewel de woning toe is aan wat renovatie en opfrissing, biedt dit een unieke kans om het huis geheel naar eigen smaak en wensen in te richten. Zie de potentie en maak van deze woning jouw droomhuis!

De woning is centraal gelegen in Uitkerke, dicht bij alle voorzieningen en openbaar vervoer. Geniet van de ruimte en rust met alle gemakken van een halfopen bebouwing. Dit is jouw kans om je creativiteit de vrije loop te laten en een prachtig huis te creëren dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Halfopen bebouwing met grote tuin en garage

Drie grote slaapkamers met mogelijkheid tot vier

Zeer rustige wijk met een prachtig zicht 

Dichtbij het centrum van Blankenberge en alle nodige voorzieningen 

Unieke ligging

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
304 m²
Bewoonbare opp.
154 m²
Bouwjaar
1973
Kadastraal inkomen
€ 1.048
Slaapkamer 1
20 m²
Slaapkamer 2
15 m²
Slaapkamer 3
10 m²
Slaapkamer 4
18 m²
Woonkamer
20 m²
Eetkamer
18 m²
Keuken
14 m²
Tuin
200 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
333 kWh/m²
EPC referentie
20240514-0003245987-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 14/05/2024
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Met zorg onderhouden en liefdevol bewaard, biedt deze halfopen bebouwing een unieke combinatie van karakter en comfort. Vanuit de ramen en het terras kun je genieten van een panoramisch uitzicht dat elke dag inspireert.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze woning is slim ontworpen met een doordachte indeling, waardoor elke ruimte optimaal benut wordt. Op de begane grond bevinden zich de inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, berging/waskot, een ruime tuin met tuinhuis en een garage. De eerste verdieping herbergt drie grote slaapkamers en een ruime badkamer. Bovenop dit alles biedt de grote zolder op de tweede verdieping een veelbelovende ruimte die naar wens kan worden omgevormd. Met zijn karakteristieke details nodigt deze woning uit om een modern tintje toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

energie foto

Energie

De woning beschikt over een EPC label D en valt niet onder de renovatieplicht. Bovendien is het goed om te weten dat de overheid ondersteuning biedt voor bepaalde energetische renovaties: https://www.premiezoeker.be/

energie foto

Ligging

Deze woning biedt niet alleen een unieke locatie nabij belangrijke autosnelwegen voor eenvoudig woon-werkverkeer, maar ook de nabijheid van scholen, winkels, recreatiecentra en zelfs het strand. Ervaar het gemak van alles binnen handbereik, terwijl je geniet van het comfort van een rustige en gezinsvriendelijke omgeving.

" Geef dit huis een frisse start en begin een nieuw hoofdstuk in deze prachtige buurt!"

— Vastgoedadviseur Blerta Bala

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting