Investeringskans in 3 parkeerplaatsen centrum Blankenberge

Kerkstraat 122, 8370 Blankenberge

13 m²
€ 156.000

Ref. 6113659

Beschrijving

ALTRO VASTGOED VERKOOPT

Deze uitzonderlijke aanbieding: drie staanplaatsen in de ondergrondse parking INDIGO, gelegen in het hartje van Blankenberge. De vraag naar parkeerplaatsen in Blankenberge blijft stijgen, en met deze investering bent u verzekerd van een stabiel rendement. 

Daarnaast worden de gebouwen beheerd door Indigo Partners, wat inhoudt dat je je als eigenaar geen zorgen hoeft te maken over het beheer en onderhoud. Jouw investering is in goede handen en je geniet van een zorgeloze belegging. Elektrificatie is hier ook een pluspunt gezien er laadpalen aanwezig zijn voor elektrische wagens. 

Makkelijk toch? Bovendien is het investeren in parkings een interessante opportuniteit indien je jouw investeringsportefeuille wenst te diversifiëren. 

Indigo is één van de grootste parkinguitbaters in België

Drie ruime parkeerplaatsen

Elektrificatie door laadpalen

Centrale ligging in het hartje van Blankenberge

Zorgeloze investering, wordt volledig beheerd

Kenmerken

Parkeren

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
13 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

exterieur foto

Exterieur

Gezien Indigo 147 parkings, 160.000 parkeerplaatsen in 75 Belgische steden beheert, weet je als investeerder dat het gaat over een kwalitatieve en renderende ontwikkeling. Het exterieur en interieur wordt onderhouden door de partners en u hoeft zich als eigenaar, in tegenstelling tot een onroerend goed of een eigen garagebox, geen zorgen te maken over onderhoud en herstellingen.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het gaat hier over een investering van drie parkeerplaatsen voor de prijs van 156.000 euro, of per parkeerplaats 60.000 euro indien je interesse hebt om slechts één parkeerplaats aan te kopen.

energie foto

Energie

Door de steeds toenemende vraag naar parking, kun je slim investeren in parkeerplaatsen. Het voordeel is dat er in de ondergrondse parkeerplaatsen laadpalen aanwezig zijn voor elektrische wagens. Dit is vaak niet het geval wanneer je een aparte garagebox aankoopt. Daarnaast geldt er in de meeste steden een beperkend parkeerbeleid van lokale overheden. Hierdoor neemt de vraag naar parkings toe, waardoor een parkeerplaats op een goede locatie veel geld kan opbrengen.

energie foto

Ligging

Deze drie staanplaatsen zijn gelegen de ondergrondse parking INDIGO, gelegen in het centrum van Blankenberge, meer bepaald in de Kerkstraat 122. Deze centrale ligging is ideaal voor toeristen, bezoekers en mensen die in de buurt werken.

" Interessante investeringskans in 3 parkeerplaatsen Centrum Blankenberge"

— Vastgoedadviseur Blerta Bala

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting