Op te knappen rustig gelegen gezinswoning.

Donkerstraat 50, 9120 Beveren-Waas

175 m²
2
1
€ 235.000

Beschrijving

IN OPTIE ! Deze statige drie gevel woning ligt op wandelafstand van het centrum, winkels en scholen, gelegen in een bijzonder rustige woonwijk met weinig verkeer.
De woning is qua structuur erg functioneel en logisch opgebouwd waardoor ze dankbaar is om te upgraden naar hedendaags comfort, zodoende deze de status toe te kennen die het verdient.

Via de inkomhal treedt u deze charmante woning binnen. Het gelijkvloers omvat een riante L- vormige leefruimte die baadt in het licht door de vele raampartijen. Aansluitend stapt u de woonkeuken binnen, grenzend aan een bergplaats voorzien van ingemaakte kasten. Deze staat in verbinding met de achterdeur van waaruit je zich begeeft naar de veranda, die mits wat ingrepen kan omgetoverd worden tot een zonnig omheind stadstuintje. Verder beschikt u over een apart toilet en een eigen, zonnig omheind terras achteraan de woning.

Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers en een badkamer die wel wat aandacht vraagt. Via de nachthal leidt de vaste trap je naar een grote zolder, die zich over het gehele huis strekt. Deze fenomenale ruimte leent zich ideaal om een extra slaapkamer en/of hobbyruimte te creëren.

Aan de voorzijde bemerken we een verzorgde oprit die plaats biedt aan meerdere wagens.
De garage in het verlengde van de oprit geeft extra bergruimte en werd recent voorzien van een sectionale poort.

Bent u op zoek naar een woning met veel potentieel? Geniet van het renteloze renovatiekrediet via het Vlaams Energie & Klimaatagentschap! 
Dan is deze rustig gelegen gezinswoning zeker uw aandacht waard.
Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Nathalie. nathalie@altro-vastgoed.be of 0472 652 801.

Half open gezinswoning met garage

Ruime slaapkamers

Upgrade nodig – op te frissen

Lichtrijke L-vormige leefruimte

Geniet van het Vlaams renteloos renovatiekrediet

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
129 m²
Bewoonbare opp.
175 m²
Slaapkamer 1
28 m²
Slaapkamer 2
21 m²
Woonkamer
30 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
517 kWh/m²
EPC referentie
20210203-0002368425-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, niet conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingvergunning
Nee

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen en prijzen van dit pand.

exterieur foto

Exterieur

Aan de voorzijde bemerken we een verzorgde oprit die plaats biedt aan meerdere wagens. De garage met extra bergruimte, werd recent voorzien van een sectionale poort. Via de achterdeur begeeft u zich naar de veranda, die via wat ingrepen omgetoverd kan worden tot een zonnig stadstuintje.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Via de inkomhal treedt u deze charmante woning binnen. Het gelijkvloers omvat een riante L- vormige leefruimte die baadt in het licht door de vele raampartijen. Aansluitend stapt u de woonkeuken binnen, grenzend aan een bergplaats voorzien van ingemaakte kasten. Verder beschikt u over een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers en een badkamer die wel wat aandacht vraagt. Via de nachthal leidt de vaste trap je naar een grote zolder, die zich over het gehele huis strekt. Deze fenomenale ruimte leent zich ideaal om een extra slaapkamer en/of hobbyruimte te creëren.

energie foto

Energie

Centrale Verwarming op aardgas – HR-TOP gaswandketel ( 2009 ) - Aluminium raamprofielen met dubbele beglazing.

energie foto

Ligging

Deze statige drie gevel woning ligt op wandelafstand van het centrum, winkels en scholen, gelegen in een bijzonder rustige woonwijk met weinig verkeer.

" IN OPTIE ! "

— Nathalie Ranson

Bekijk alle foto's van dit pand

Gratis Schatting