Af te werken woning met een open zicht te Oedelem!

Kernemelkstraat 3, 8730 Beernem

311 m²
4
2
6850 m²
43 m²
€ 875.000

Ref. 6121248

Beschrijving

Ontdek deze unieke kans in het idyllische Oedelem – een ruime woning met bijhuis en adembenemend uitzicht, klaar om afgewerkt te worden naar uw eigen smaak en wensen. Gelegen te midden van het groen, biedt deze woning een uitzonderlijke combinatie van rust, ruimte en potentieel. Dit is de ideale woning voor wie droomt van een thuis die volledig naar eigen voorkeur kan worden ingericht en afgewerkt. Of u nu houdt van moderne elegantie, klassieke charme, of een combinatie van stijlen, dit pand biedt u de perfecte "carte blanche" om uw visie tot leven te brengen.

De woning bevindt zich in een van de mooiste gebieden van Oedelem, omringd door natuur en met een schitterend panoramisch uitzicht over het omliggende landschap. Elke ochtend wakker worden met dit uitzicht is een ware luxe en biedt de perfecte setting voor een ontspannen en rustig leven. Het bijhuis, dat al deels is ingericht, biedt extra flexibiliteit. Het is de ideale ruimte voor een verblijf, een thuiskantoor, of kan zelfs dienen als zelfstandige woonruimte voor familieleden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de unieke combinatie van locatie en potentieel. Gelegen in het rustige en charmante Oedelem, biedt deze woning de rust van het platteland, terwijl u toch slechts een korte rit verwijderd bent van het bruisende stadsleven van Brugge en de prachtige kust. Hier kunt u genieten van het beste – de serene omgeving van de natuur en de gemakken van de stad binnen handbereik.

Deze woning is niet zomaar een huis, maar een project met oneindige mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning, een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, of een investering met potentieel, dit pand biedt het allemaal. Stel u voor hoe u deze woning kunt transformeren tot uw persoonlijke oase van comfort en stijl, met de vrijheid om elk detail zelf te bepalen.

Dit is een kans die u niet wilt missen. Wacht niet langer om uw droomwoning werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit unieke project in Oedelem wacht op iemand met visie en passie om er iets bijzonders van te maken. Uw nieuwe leven in Oedelem begint hier, in deze woning met eindeloze mogelijkheden en een uitzicht dat u elke dag opnieuw zal betoveren.

Nabij verschillende invalswegen richting de kust of naar het binnenland

Bijhuis die benut kan worden door verschillende mogelijkheden

Rustig gelegen met een prachtig uitzicht

Volledig af te werken naar uw eigen smaak

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
7.150 m²
Bewoonbare opp.
311 m²
Bouwjaar
2023
Slaapkamer 1
7.63 m²
Slaapkamer 2
11.77 m²
Slaapkamer 3
12.87 m²
Slaapkamer 4
15.7 m²
Terras 1
43 m²
Woonkamer
49.45 m²
Eetkamer
49.45 m²
Keuken
22.2 m²
Tuin
6850 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ne
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

De woning is volledig af te werken naar de hand van de kopers. Hierin heeft u, als de koper, de volledige vrije keuze naar afwerking toe.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De binnenkant van de woning kan nog volledig gekozen en afgewerkt worden naar de kopers hun smaak.

Ligging

De straat is omgeven door veel groen, weilanden en landbouwgrond, wat typisch is voor de streek. Oedelem zelf heeft een dorpskarakter met basisvoorzieningen zoals een school, enkele winkels en horeca. Door de nabijheid van Brugge is het een aantrekkelijke locatie voor mensen die rustig willen wonen, maar toch in de buurt van de stad willen zijn.

" Volledig af te werken naar uw eigen smaak"

— Vastgoedmakelaar Laurent Soetens

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting