Thuis komen op de site van 't Groen Kwartier

Albert Claudestraat 14, 2018 Antwerpen

189 m²
3
1
10 m²
€ 595.000

Beschrijving

De huidige bewoner heeft dit dakappartement eigen gemaakt, met smaak ingericht van ZeRo tot een pareltje.
We nemen u mee en laten u wegdromen van de inrichting.

We betreden het appartement dat door de creativiteit van interieurarchitect "Pillen" is uitgevoerd tot een mooi loft appartement.

We vinden dadelijk de berging en gastentoilet terug, open vestiairekast die aanleunt aan de open ingerichte leefkeuken die optimaal benut is door zijn modern en elegant keukeneiland/eettafel die tevens aangrenst aan het zuid/west terras.

Lekker vertoeven op elk uur van de dag met een glaasje, voelt u het thuis gevoel al? Slaapkamer/gastenkamer op begane grond. Ruime leefruimte met open ingebouwde bureau die zich niet laat opmerken maar wel aanwezig is om zo het bureaugevoel te minimaliseren (nutsl voor openhaard is reeds aanwezig).

Via de open trap die centraal in de loft staat bereikt u de open mezzanine die in verbinding staat met de hoofdslaapkamer waar zowel modern en authentieke elementen terug te vinden zijn. Badkamer met hedendaags comfort en naastliggende slaapkamer. Ingebouwde schachten /maatkasten zijn ruimschoots voorzien en zijn ook heel praktisch geïnstalleerd.

Door zijn locatie is deze loft /dakappartement uniek, elk zijn eigen stijl en inrichting. Op kelderniveau is er een cascade parking (2 achterliggende wagens) voorzien en inbegrepen in de geadverteerde prijs.

U bent nu al aan het dromen? Hoeft niet , dit appartement kan de uwe zijn. Plan vandaag nog uw bezoek in -

INFO 0488 42 42 24 - nico@altro-vastgoed.be 

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Optillen

Toegang tot water

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
135 m²
Bewoonbare opp.
189 m²
Kadastraal inkomen
€ 1.380
Slaapkamer 1
19 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
10 m²
Terras 1
10 m²
Woonkamer
49 m²
Keuken
29 m²
Badkamer
6.3 m²
Bureau
8 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
171 kWh/m²
EPC referentie
0002023991

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Attest voor Mazoutreservoirs
Ja
Voorkooprecht
Nee
exterieur foto

Exterieur

De overmaatse centrale binnenplaats met glazen koepel op polonceau spanten, de littekens in de bestaande massieve muren, nu hebt u de mogelijkheid om hier uw thuis te hebben.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Appartement dat door de creativiteit van interieurarchitect Pillen is uitgevoerd tot een mooi loft appartement.

Ligging

De officiersmess de voormalige Hoofdapotheek van het Belgisch Leger. Het historische pand maakt deel uit van de site van het Militair Hospitaal, aldaar gevestigd sinds 1911. De site van het voormalige Militair Hospitaal, één van de best bewaarde geheimen van de stad Antwerpen, is bijna 8 hectare groot en wordt ontwikkeld tot woongebied. De wijk werd ontwikkeld tot een verkeersvrije woon-werkomgeving waar een mooie balans tussen open ruimte en geconcentreerde bebouwing is gevonden.

Video

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting