Ruime alleenstaande woning met garage en tuin

Urselseweg 60, 9910 Aalter

256 m²
4
1
671 m²
€ 415.000

Ref. 6120063

Beschrijving

Ontdek deze ruime en sfeervolle woning, ideaal gelegen. De grote leefruimte met een gezellige palletkachel biedt een prachtig uitzicht op de afgesloten tuin, perfect voor ontspannen momenten met het gezin. De royale keuken is volledig uitgerust met moderne voorzieningen en heeft een handige aansluitende berging.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, en een bureau, ideaal voor thuiswerken. Verder biedt de waskamer extra comfort, en de zolder is vrij in te richten naar wens, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Daarnaast is er een kelder voor extra opslagruimte en een garage voor uw auto. Deze woning combineert een uitstekende ligging met tal van faciliteiten en is klaar om een nieuw gezin te verwelkomen. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
837 m²
Bewoonbare opp.
256 m²
Bouwjaar
1968
Slaapkamer 1
13.5 m²
Slaapkamer 2
8 m²
Slaapkamer 3
15.5 m²
Slaapkamer 4
14.5 m²
Woonkamer
32 m²
Keuken
24 m²
Bureau
14 m²
Tuin
671 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
316 kWh/m²
EPC referentie
20201209-0002348517-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja, 23/07/2024
G-score
A
P-score
A

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Een goed onderhouden woning, gebouwd in 1968, met een karaktervolle uitstraling. Deze solide woning combineert de charme van een authentieke bouwstijl met het comfort van vandaag. De gevel, typisch voor de bouwperiode, straalt een tijdloze elegantie uit, die bij aankomst meteen in het oog springt. De woning is omgeven door een mooie, verzorgde tuin die uitnodigt tot buitenleven en waar je volop kunt genieten van de rust en privacy. De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid en leidt naar een garage die bijdraagt aan het gemak en de functionaliteit van het huis.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning ademt een warme en nostalgische sfeer, met veel originele elementen die in uitstekende staat verkeren. De ruime woonkamer is het hart van de woning en straalt gezelligheid uit, mede door de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Deze kamer biedt volop mogelijkheden voor een moderne inrichting, terwijl je toch de oorspronkelijke stijl kunt behouden. De keuken heeft een praktische indeling en is volledig geïnstalleerd. De woning beschikt over meerdere slaapkamers, elk met hun eigen charme. De kamers zijn ruim en voorzien van grote ramen, waardoor ze licht en luchtig aanvoelen. De badkamer is functioneel, met de oorspronkelijke tegelwerken en sanitaire voorzieningen die nog steeds in goede staat zijn, maar ook ruimte bieden voor modernisatie. De kelder biedt extra opslagruimte en de zolder, die destijds als extra berging diende, kan eenvoudig omgevormd worden tot een extra leefruimte, zoals een slaapkamer, hobbyruimte of kantoor.

Ligging

Deze prachtige woning bevindt zich in het charmante Knesselare, een rustige en groene gemeente die deel uitmaakt van Aalter. Geniet van het beste van beide werelden: de sereniteit van het platteland en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. De woning is gunstig gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, waardoor dagelijkse boodschappen en woon-werkverkeer moeiteloos verlopen. Met de nabijheid van belangrijke uitvalswegen ben je snel in steden zoals Gent, Brugge en Eeklo. Voor natuurliefhebbers bieden de omliggende bossen en wandelpaden volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Deze woning in Knesselare is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van rust, comfort en bereikbaarheid.

" Ruime alleenstaande woning met garage en tuin"

— Vastgoedmakelaar Sarah

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting