Stijlvol duplex appartement op toplocatie!

Stationsstraat 148, 9880 Aalter

151 m²
2
1
19 m²
€ 485.000

Ref. 6149145

Beschrijving

Dit lichtrijke duplexappartement op de 4e en 5e verdieping biedt 151 m² aan stijlvolle woonruimte, ideaal gelegen nabij het centrum van Aalter. Het in 2005 gebouwde appartement straalt kwaliteit uit, met hoogwaardige materialen en een prachtig afgewerkte parketvloer.

Bij binnenkomst via de inkomhal met gastentoilet en berging, wordt u verwelkomd door een ruime, lichte leef- en eetruimte die naadloos aansluit op twee terrassen en een praktische bureauruimte. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, perfect om gezellig te koken en te genieten.

De open trap leidt naar de nachthal, die toegang biedt tot twee slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een aparte dressing, die eventueel kan dienen als derde slaapkamer. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Ook een tweede toilet is hier aanwezig.

Extra troeven van dit appartement zijn de rustige terrassen die genieten van volledige privacy zonder inkijk en waarvan het zuidterras uitzicht biedt op het nieuw aangelegde groenpark. Bovendien is er de mogelijkheid tot het aankopen van een privatieve kelder en ondergrondse autostaanplaats.

Kortom, dit appartement biedt het comfort en de ruimte van een woning op een toplocatie in Aalter, een unieke kans voor wie zoekt naar kwaliteit en gemak in appartementsvorm.

Ruime woonoppervlakte

Hoogwaardige afwerking

Twee zonnige terrassen

Uitstekende ligging

Mogelijkheid tot aankoop kelder en autostaanplaats

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Gas

Parlofoon

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
151 m²
Bewoonbare opp.
151 m²
Bouwjaar
2005
Slaapkamer 1
18 m²
Slaapkamer 2
12 m²
Slaapkamer 3
12 m²
Terras 1
19 m²
Woonkamer
40 m²
Keuken
16 m²
Badkamer
9.5 m²
Bureau
9.5 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
217 kWh/m²
EPC referentie
20230923-000296922-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Dit duplexappartement beschikt over twee rustige terrassen, waaronder een zuidterras met uitzicht op een nieuw aangelegd groenpark. Het in 2005 gebouwde complex straalt kwaliteit uit, met een verfijnde afwerking en oog voor detail.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Binnenin biedt dit appartement 151 m² aan luxueuze woonruimte, verdeeld over twee verdiepingen. De ruime leef- en eetruimte met stijlvolle parketvloer sluit naadloos aan op de open, volledig uitgeruste keuken. De bovenverdieping herbergt twee ruime slaapkamers, een masterbedroom met aparte dressing, en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Ligging

Perfect gelegen nabij het centrum van Aalter, combineert dit appartement een vlotte bereikbaarheid met de rust van een groene omgeving. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, wat het ideaal maakt voor wie zoekt naar zowel comfort als gemak.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting