Ruime woning met dubbele garage en prachtige tuin

Brugstraat 10, 9880 Aalter

409 m²
6
1
1100 m²
€ 615.000

Ref. 6145733

Beschrijving

OPENHUIS ~ Zaterdag 7 september op afspraak 

Gelegen in het centrum van Aalter, bevindt u zich op loopafstand van winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. 

Deze woning beschikt over zes ruime slaapkamers, wat het ideaal maakt voor grote gezinnen, het ontvangen van gasten of co-housing . De woning is ook uiterst geschikt om te combineren met een zelfstandige activiteit, gezien er 2 aparte ingangen zijn vooraan.  De twee ruime leefruimtes met prachtig visgraatparketmotief bieden perfecte ruimtes voor zowel ontspanning als entertainment. De vernieuwde keuken is volledig uitgerust, wat een genot is voor elke kookliefhebber.

De tuin is een ware oase van rust midden in het centrum. U kunt er genieten van tuinieren, ontspanning en diverse buitenactiviteiten. De charmante tuinkamer met uitzicht op de tuin biedt een ideale plek voor ontspanning, lezen of als inspirerende werkruimte. Op het ruime zonneterras kunt u genieten van zonnige dagen en gezellige avonden, perfect voor buiten dineren en loungen.

Voor uw voertuigen biedt de woning twee autogarages en meerdere staanplaatsen, zodat u en uw gasten altijd voldoende parkeergelegenheid hebben. Bovendien is deze lichte en ruime woning perfect geschikt als kangoeroewoning of voor thuiswerken, voor co-housing of voor de combinatie met een zelfstandige activiteit, kortom ideaal voor moderne gezinnen en professionals.

Deze woning biedt een perfecte balans tussen stedelijk wonen en rustgevende buitenruimtes. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met Sarah voor meer informatie of een bezichtiging!

360° view

Kenmerken

6 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Zonnepanelen

Tuin

Parkeren

Terras

Riolering

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.100 m²
Bewoonbare opp.
409 m²
Bouwjaar
1978
Renovatiejaar
2019
Kadastraal inkomen
€ 1.921
Slaapkamer 1
31 m²
Slaapkamer 2
19 m²
Slaapkamer 3
13 m²
Slaapkamer 4
22 m²
Slaapkamer 5
21 m²
Woonkamer
48 m²
Eetkamer
40 m²
Keuken
18 m²
Bureau
12 m²
Tuin
1100 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
244 kWh/m²
EPC referentie
20240621-0003290209-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bodemattest
Ja
G-score
A
P-score
B

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Het huis heeft een klassieke uitstraling. Het zadeldak is bedekt met donkergrijze dakpannen, die perfect aansluiten bij de traditionele architectuur. Grote ramen brengen veel natuurlijk licht naar binnen. Achter het huis ligt een prachtig tuin. Aan de rechterkant van de tuin staat een ruime dubbele garage, gebouwd in dezelfde stijl als het huis, met twee brede garagepoorten en een oprit. Als bonus is er nog een extra tuinkamer en een nieuw aangelegd zonneterras.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het interieur straalt een warme en nostalgische sfeer uit met authentieke elementen.

Ligging

Deze prachtige woning is gelegen in het hart van Aalter, een charmant en dynamisch dorp. De ligging van deze woning biedt talloze voordelen: Centraal Gelegen: Aalter ligt centraal tussen Gent en Brugge, beide steden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of trein. Uitstekende Bereikbaarheid: De woning ligt op korte afstand van het treinstation van Aalter, dat directe verbindingen biedt naar grote steden. Daarnaast is er een goede aansluiting op de E40, waardoor u snel op weg bent naar andere bestemmingen. Voorzieningen Binnen Handbereik: Op loopafstand vindt u diverse supermarkten, winkels, restaurants, en gezellige cafés. Alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse leven is dichtbij. Onderwijs: In de directe omgeving zijn er uitstekende onderwijsvoorzieningen, van basisscholen tot middelbare scholen. Recreatie en Natuur: Aalter is omgeven door prachtige natuurgebieden en parken waar u kunt wandelen, fietsen en genieten van de buitenlucht. Er zijn ook sportfaciliteiten en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Gemeenschapsgevoel: Aalter heeft een levendige gemeenschap met tal van evenementen en activiteiten het hele jaar door, waardoor u zich snel thuis zult voelen.

" Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige centrumwoning, waar rust en ruimte samenkomen met de voordelen van een centrale ligging."

— Sarah Bouilliart

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting