Handelspand voor gemengd gebruik op toplocatie!

Knokkebaan 69, 9880 Aalter

620 m²
4
1
€ 1.049.000

Ref. 6100553

Beschrijving

Ontdek een buitengewone kans om een veelzijdig pand te verwerven dat voorheen een bloeiende zaak in raamdecoratie huisvestte. 
Dit ruime pand biedt een perfecte combinatie van een grote handelsruimte met overvloedige parkeergelegenheid en een prachtig woongedeelte, allemaal op een gunstige locatie langs de levendige Knokkebaan.

Handelsruimte: Deze ruimte is perfect geschikt voor een scala aan commerciële activiteiten dankzij de ruime opzet en strategische locatie. Met voldoende parkeergelegenheid is het de ideale plek om uw zakelijke dromen te verwezenlijken.

Woongedeelte: Geniet van het comfort van thuis in dit ruime woongedeelte, compleet met vier slaapkamers, meerdere ateliers, een royale leefruimte met aparte keuken en een prachtig aangelegde tuin. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in uw eigen oase van sereniteit.

Tuinpaviljoen met zwembad en wellnessfaciliteiten: Laat de stress van de dag achter u en verwen uzelf in het tuinpaviljoen, compleet met een verfrissend zwembad en luxe wellnessfaciliteiten. Of u nu wilt ontspannen na een lange werkdag of wilt genieten van quality time met familie en vrienden, deze voorzieningen bieden de perfecte setting.

Neem vandaag nog contact met Sarah Bouilliart  voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Grijp uw kans om uw dromen waar te maken met dit unieke pand!

360° view

Kenmerken

4 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Tuin

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Riolering

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.682 m²
Bewoonbare opp.
620 m²
Bouwjaar
1996
Keuken
20 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC referentie
20240426-0003229451-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, niet conform
Asbestattest
Ja, 07/05/2024
G-score
A
P-score
D

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Het pand is ontworpen en gebouwd door industriebouw Naessens, bekend om hun hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Dit garandeert niet alleen een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ook een robuuste constructie die jarenlang meegaat.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De binnenkant van de handelsruimte is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit: Open indeling: Flexibele opstelling die aanpasbaar is aan de specifieke behoeften. Moderne afwerking: Hoogwaardige materialen en stijlvolle afwerking die bijdragen aan een professionele uitstraling. Functionele ruimtes: Inclusief opslagruimte, sanitair en een kleine kitchenette. Energiezuinig: Uitgerust met energiezuinige verlichting en klimaatbeheersing voor een comfortabele werk- en winkelomgeving.

Ligging

Gelegen aan de levendige Knokkebaan, een prominente en drukbezochte straat in de regio. Deze locatie biedt uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid.

" Dit ruime pand biedt een perfecte combinatie van een grote handelsruimte met overvloedige parkeergelegenheid en een prachtig woongedeelte, allemaal op een gunstige locatie langs de levendige Knokkebaan."

— Vastgoedmakelaar Sarah

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting