Energiezuinige BEN woning in het bosrijke Sint-Maria Aalter

Portretstraatje 2, 9880 Aalter

150 m²
3
1
€ 449.000

Ref. 6280413

Beschrijving

Deze prachtige, bijna energie neutrale (BEN) woning is gelegen in een doodlopende, rustige straat in het bosrijke Sint-Maria-Aalter.

De woning is energiezuinig en modern, ideaal voor wie op zoek is naar duurzaamheid en comfort. De grote troef is de zonnige tuin, perfect voor ontspanning en buitenleven. De open leefruimte creëert een ruimtelijk gevoel en biedt veel lichtinval, terwijl de moderne, volledig uitgeruste keuken garant staat voor een aangename kookervaring. Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een grote badkamer, die zowel voor gezinnen als voor wie thuis wil werken ideaal zijn. De inpandige garage biedt extra gemak en bergruimte. De woning is gebouwd met kwalitatieve en duurzame materialen en voldoet aan de strenge energienormen van een BEN-woning, wat resulteert in een lagere energiefactuur.

Bovendien wordt de woning verkocht onder het voordelige BTW-tarief van 6%, wat deze kans nog aantrekkelijker maakt. Bent u op zoek naar een eigentijdse, energiezuinige woning in een rustige, groene omgeving? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een bezoek!

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Tuin

Parkeren

Terras

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
507 m²
Bewoonbare opp.
150 m²
Bouwjaar
2023

Energieprestaties

EPC categorie

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
G-score
A
P-score
A

Ligging

Sint-Maria-Aalter is een charmant en rustig dorp gelegen in de gemeente Aalter, in de provincie Oost-Vlaanderen, België. Het dorp ligt te midden van een groene, bosrijke omgeving en staat bekend om zijn landelijke karakter en de rustige woonwijken. Dankzij de nabijheid van belangrijke invalswegen zoals de E40, is Sint-Maria-Aalter uitstekend bereikbaar en ideaal gelegen tussen steden als Gent en Brugge. Het dorp biedt een aangename leefomgeving voor gezinnen en natuurliefhebbers, met tal van wandel- en fietsroutes die door de prachtige natuur en bossen lopen. Daarnaast heeft Sint-Maria-Aalter een sterke gemeenschapszin, met een rustige, gemoedelijke sfeer die ideaal is voor wie op zoek is naar een balans tussen natuur en stedelijke voorzieningen.

" Deze energiezuinige BEN-woning in het bosrijke Sint-Maria-Aalter biedt de perfecte balans tussen modern comfort en duurzaam wonen. Met een zonnige tuin, open leefruimte en een stijlvolle keuken is dit de ideale plek om thuis te komen. Geniet van rust, ruimte en een lage energiefactuur, midden in de natuur."

— Sarah Bouilliart

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting