Knappe instapklare villa met commerciële ruimte en zwembad

Moorselbaan 408, 9300 Aalst

311 m²
3
3
200 m²
€ 850.000

Ref. 4756569

Beschrijving

Deze instapklare villa met praktijk/handelsruimte kent een commerciële ligging langs de Moorselbaan en is gelegen op slechts 3 minuten rijden van de R41 en op 7 minuten van het centrum van Aalst.

Goede commerciële ligging

Grote nuttige oppervlakte

Lage EPC-score

Zonnepanelen met groenestroomcertificaten

2 Zonneboilers

360° view

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

3 Badkamer(s)

3 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Klimaatcontrole

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
952 m²
Bewoonbare opp.
311 m²
Slaapkamer 1
31 m²
Slaapkamer 2
14.5 m²
Slaapkamer 3
12 m²
Woonkamer
83 m²
Eetkamer
32 m²
Keuken
24 m²
Tuin
200 m²

Energie Prestaties

EPC categorie
EPC
160 kWh/m²
EPC referentie
20220115-0002526680-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
exterieur foto

Exterieur

Een mooi aangelegde tuin met zonnige terrassen en waar je kan genieten aan het verwarmd zwembad. Een vrijstaande garage biedt plaats voor 2 wagens achter elkaar. Verder op het perceel staat ook een ruime tuinberging. Voor de commerciële ruimte zijn er voldoende parkeerplaatsen op het eigen perceel.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen, en met de grootste zorg onderhouden. Deze villa bestaat uit een ruime inkomhal met trap en vide, grote leefruimte met bar en eetplaats, zitruimte met openhaard en een tv-hoek. Recent vernieuwde leefkeuken met kookeiland en is voorzien van alle comfort. De handelsruimte met een aparte ingang is voorzien van een ontvangstruimte met toonbank en een aparte ruimte dewelke momenteel gebruikt wordt als zonnecenter. Via een interne trap kan je naar de grote behandelingsruimte met inloopdouche en is voorzien van een terras. Indien gewenst kan de volledige handelsruimte omgevormd worden als extra woongedeeltes. Op het verdiep bevindt zich een ruime nachthal waar ruimte is voor een bureau of extra bergruimte, 3 volwaardige slaapkamers waarvan één met terras en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Bovendien is er een zolder aanwezig die kan ingericht worden voor extra kamers. Door de aparte ingang van de commerciële ruimte, liggen hier ook mogelijkheden als kangoeroe-woning.

energie foto

Energie

De woning is voorzien van vloerverwarming op het gelijkvloers, doormiddel van een HR-gaswandketel. De woning beschikt over 35 zonnepanelen dewelke nog 10 jaar groenestroomcertificaten opleveren (ca. 4.500 à 5.000 per jaar). 2 Zonneboilers zorgen voor warm water en het verwarmd zwembad. Door de energetische renovaties geniet deze woning van een lage EPC-score, zo werd de zolder recentelijk geïsoleerd.

energie foto

Ligging

Deze instapklare villa met praktijk/handelsruimte kent een commerciële ligging langs de Moorselbaan en is gelegen op slechts 3 minuten rijden van de R41 en op 7 minuten van het centrum van Aalst.

" Knappe instapklare villa met commerciële ruimte en zwembad"

— Giel Depuydt

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting