Handelspand/kantoorruimte op centrale ligging in Aalst

Moorselbaan 145, 9300 Aalst

135 m²
€ 180.000

Ref. 5936997

Beschrijving

Ontdek de perfecte zakelijke opportuniteit in het hart van Aalst, pal naast het ziekenhuis. Dit handelspand biedt niet alleen een uitstekende ligging nabij het centrum, maar ook een veelvoud aan mogelijkheden binnen de muren zelf.

Op de gelijkvloerse verdieping betreed je een ruime ontvangstruimte met bureaus die de ideale eerste indruk creëert. Twee aparte vergaderruimtes of bureauruimtes geven flexibiliteit aan je bedrijfsopstelling, terwijl het aparte sanitair en de berging praktisch comfort toevoegen aan het dagelijks functioneren.

Daal af naar de kelderverdieping en ontdek nog twee extra vergaderruimtes, evenals een handige bergruimte. Deze extra ruimtes bieden de mogelijkheid tot uitbreiding van je zakelijke activiteiten.

Bij het handelspand zijn er 2 autostaanplaatsen inbegrepen. 

Het pand wordt efficiënt verwarmd met een gasgestookte condenserende ketel, waardoor comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Met een Energieprestatiecertificaat (EPC) van klasse C ben je verzekerd van een energiezuinige exploitatie.

De visibiliteit van dit pand is ongeëvenaard, met overvloedig glas aan de straatkant dat een uitstekende presentatie van je zaak garandeert. Of je nu een handelszaak, kantoor of horecagelegenheid wilt starten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Grijp deze unieke kans om je onderneming te vestigen op een toplocatie in Aalst. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de potentie die deze ruimte te bieden heeft.

360° view

Kenmerken

Riolering

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
135 m²
Bewoonbare opp.
135 m²
Bouwjaar
1992

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
312 kWh/m²
EPC referentie
20231219-0003082876-KNR-1

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Asbestattest
Ja
G-score
C
P-score
C

Ligging

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting