Gemeubelde loft met twee slaapkamers te huur in Melle

Oude heirbaan 37, 9090 Melle

172 m²
2
1

Ref. 4422489

Beschrijving

Deze smaakvolle en volledig gemeubelde loft beschikt over twee slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 170m². Deze loft is te vinden langs de rustige Oude Heirbaan te Melle en bevindt zich vlakbij het centrum. 

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruime en zeer lichtrijke eetruimte met open keuken die werd ingericht met alle nodige toestellen. Verder werd deze ingericht met een bureauhoek, een praktische berging, een gastentoilet en een dressingsruimte. Op de eerste verdieping kan u de riante leefruimte met ingerichte bar, twee slaapkamers en de badkamer terugvinden.

De overdekte staanplaats is te huren aan 80 euro/maand en bevindt zich in het gebouw net voor de voordeur van de loft. Maandelijkse provisie voor de gemeenschappelijke delen: 70 euro/maand

Onmiddellijk beschikbaar.

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

Lift

Gas

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
172 m²

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
99 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie

exterieur foto

Exterieur

Het oorspronkelijke bedrijfsgebouw werd omgetoverd in karaktervolle lofts met hoge ramen en plafonds, wat zorgt voor een heel ruim gevoel. Vooraan deze loft werd een koertje ingericht, die onmiddellijk te bereiken is via de eetruimte.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Deze gemeubelde loft met industriële look werd smaakvol ingericht. Werkelijk al het nodige is aanwezig (keukentoestellen, keukengerij, wasmachine, TV, geluidsinstallatie, verlichting, bedgerij,...) om het leefcomfort te bevorderen, wat maakt dat deze volledig instapklaar is.

energie foto

Energie

Over de gehele loft wordt er verwarmd aan de hand van vloerverwarming op aardgas. De EPC-score bedraagt 99 kWh/m².

energie foto

Ligging

Vlakbij dit pand bevindt zich de Schelde en het domein rond het kasteel Van Bueren, wat zorgt voor voldoende wandel- en fietsmogelijkheden. Alle nodige faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, horeca,...) bevinden zich in de korte nabijheid.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting