Het oudste huisje van Heusden staat te huur!

Steenakkerstraat 11, 9070 Heusden

260 m²
3
2
1300 m²
30 m²

Ref. 5384444

Beschrijving

ALTRO VASTGOED VERHUURT - Ontdek deze prachtig gerestaureerde woning gelegen te Steenakkerstraat in Heusden, centraal en doch rustig met tal van voorzieningen in de buurt aanwezig. De woning beschikt over tal van kwaliteitsvolle, energiezuinige en duurzame materialen.

De woning werd duurzaam gerestaureerd, rekening houdende met energie optimalisatie inzake gerestaureerde woningen. Het charmante karakter van het oudste huisje van Heusden, de natuur en rust rondom de woning, drie slaapkamers, twee badkamers, …dit zijn slechts enkele troeven die deze woning te bieden heeft.

Kortom, bezoek de woning om de ware aard te ontdekken! Voor het maken van een afspraak kan u me altijd contacteren of u kan terecht op onze onderaan deze pagina om rechtstreeks een bezoek in te plannen op het bezoekmoment.

3 slaapkamers

2 badkamers

Rustig wonen in het groen

Het oudste huisje van Heusden volledig gerestaureerd

Onmiddellijk beschikbaar

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

2 Badkamer(s)

2 Toilet(ten)

Tuin

Parkeren

Terras

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
1.300 m²
Bewoonbare opp.
260 m²
Bouwjaar
1653
Renovatiejaar
2023
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
28.5 m²
Slaapkamer 3
26.5 m²
Terras 1
30 m²
Woonkamer
31 m²
Eetkamer
14.5 m²
Keuken
37 m²
Bureau
10.5 m²
Tuin
1300 m²

Energieprestaties

EPC referentie
44013-G-OMV_2019027685/EP19286/A001/D01/SD001

Stedenbouwkundige Informatie

Overstromingsgevoelig
Nee
Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Deze woning is omgeven door de natuur. Hier kan je volledig tot rust komen. Desondanks geniet de woning van een heel centrale ligging met tal van voorzieningen in de buurt aanwezig. De tuin wordt nog volledig aangelegd met gras en vooraan het perceel worden twee autostaanplaatsen voorzien.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

De woning heeft een totale oppervlakte van ca. 260m², exclusief tuin en terras. In dit charmant kader vinden we volgende indeling: grote volledig uitgeruste keuken met toegang tot de kelder en naar de bovenliggende masterbedroom met ensuite badkamer, charmante leefruimte, lichtrijke eetplaats, badkamer voorzien van alle comfort, gastentoilet, multifunctionele ruimte met mogelijkheid tot het inrichten als bureauruimte. Via de woonruimte is er toegang naar twee slaapkamers.

energie foto

Energie

Deze prachtig woning is met oog voor detail gerestaureerd naar zijn oorspronkelijke staat, mits hernieuwing conform de nieuwste normen en rekening houdende met energie optimalisatie inzake gerestaureerde woningen.

energie foto

Ligging

Ontdek deze prachtig gerestaureerde woning gelegen te Steenakkerstraat in Heusden, centraal en doch rustig, volledig in het groen en de natuur met tal van voorzieningen in de buurt aanwezig

" Het oudste huisje van Heusden staat te huur!"

— Stijn Van De Voorde

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier uw afspraak

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting