Wonen aan het water in Gent!

Klipperstraat 2, 9000 Gent

71 m²
1
1
5 m²

Ref. 4495923

Beschrijving

Dit modern één slaapkamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van de nieuwbouw residentie 'De Toren'. Deze residentie maakt deel uit van de nieuwe stadsontwikkeling ‘Oude Dokken’.

Het appartement heeft een oppervlakte van 71m² met zijdelings zicht op het water. Vanop het zuid-gericht terras heb je zicht op het groene parkje dat men nog zal aanleggen. Op de ondergrondse verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte voorzien voor het stallen van fietsen.

Het appartement is volledig geschilderd en is beschikbaar vanaf 1 juli 2021.
Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen bedragen 85 euro/maand.

Schrijf je nu in voor de BEZOEKDAG via adeline@altro-vastgoed.be of 0491 36 53 35.

Kenmerken

1 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Terras

Lift

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
71 m²
Bouwjaar
2021
Terras 1
5 m²

Energieprestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform

Download documenten

Vul het formulier in en download alle plannen & prijzen van dit project.

exterieur foto

Exterieur

Het maritiem-industrieel karakter heeft men behouden en doorgetrokken in de verschillende gebouwen. Je kijkt uit op het statige Handelsdok, op parken en binnenpleintjes, en op een majestueuze wandelpromenade die je zó naar het centrum brengt. Het beste van twee werelden. De architectuur is uniek, stijlvol en tijdloos.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het appartement beschikt over een inkomhal, een afzonderlijk toilet, een lichtrijke woonkamer met open keuken en aanpalend een praktische berging, één slaapkamer met aansluitend de badkamer (dubbele lavabo en inloopdouche). Het terras die uitgeeft op het water kan rechtstreeks betreden worden via de woonkamer en de slaapkamer.

energie foto

Energie

Dit project werd aangesloten op het stadsverwarmingsnet van Gent, waardoor er kan gesproken worden van duurzame appartementen, waardoor jouw energie factuur aanzienlijk lager zal zijn.

energie foto

Ligging

Wonen in de stad, tussen water en groen. “Met deze ligging onmiddellijk aansluitend op de stad, is deze plek aangenaam om te wonen\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". In een verkeersluwe omgeving, binnen de stadskern, op wandelafstand van het centrum en op een zucht van de ring. Het bus- en treinstation Gent-Dampoort ligt op wandel- en fietsafstand (800m) van dit appartement. De buurt is hip en jong, met tal van ontspanningsmogelijkheden gezellige restaurantjes.

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting