Ruim en Lichtrijk Appartement in het Hart van Gent

Apostelhuizen 107, 9000 Gent

105 m²
2
1
€ 1.300

Ref. 6272573

Beschrijving

Ben je op zoek naar een comfortabel appartement in het hart van Gent? Dit lichtrijke appartement van 105 m² aan de Apostelhuizen 107, bus 0101, biedt alles wat je nodig hebt!

Het appartement heeft een ruime en zonnige leefruimte waar je volop kan genieten van natuurlijk licht. De open keuken is volledig uitgerust en ideaal voor wie graag kookt. Verder zijn er twee slaapkamers, perfect voor koppels, kleine gezinnen of als je een extra kamer wil inrichten als bureau. De badkamer beschikt over zowel een bad als een douche, en er is een apart toilet voor extra gemak. Handig is ook de berging waar je spullen kwijt kan en het grote terras waar je heerlijk kan ontspannen na een lange dag.

Daarnaast krijg je een kelder voor extra opslagruimte en een staanplaats in de ondergrondse parking, inbegrepen in de huurprijs.

De ligging is top: je zit op wandelafstand van het Sint-Annaplein en Zuid, met alle winkels, restaurants en openbaar vervoer in de buurt. Bovendien ben je snel binnen en buiten Gent dankzij de centrale ligging.

Interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie of een bezoek via Chiara Delaere.

Ruime en zonnige leefruimte

Staanplaats in ondergrondse parking

Centrum Gent en invalswegen

2 slaapkamers

EPC A

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Gas

Telefoonbekabeling

Kelder

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Totale oppervlakte
105 m²
Bewoonbare opp.
105 m²
Bouwjaar
2010

Energieprestaties

EPC categorie
EPC
66 kWh/m²
EPC referentie
20210607-0002425894-RES-1

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring beschikbaar
Ja, conform
G-score
A
P-score
A
exterieur foto

Exterieur

Het exterieur van het appartementengebouw aan Apostelhuizen 107 straalt een moderne en strakke architectuur uit, met goed onderhouden gevels en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht in de woonruimtes. Het gebouw heeft een rustige en verzorgde uitstraling, en is voorzien van een ondergrondse parkeergarage, toegankelijk voor bewoners. Het ruime privéterras van het appartement biedt een heerlijke buitenruimte, perfect om te ontspannen of buiten te eten. De gemeenschappelijke delen zijn eveneens goed onderhouden, met nette inkomhal en veilige toegangssystemen.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Het interieur van het appartement is ruim en modern, met veel aandacht voor licht en openheid. De woonruimte is royaal en baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen, wat zorgt voor een aangename en luchtige sfeer.

energie foto

Energie

Dit appartement is zeer energiezuinig, met een EPC-label A, wat staat voor een uitstekende energieprestatie. Dankzij de moderne isolatie en energie-efficiënte installaties, zoals goede beglazing en duurzame verwarmingssystemen, geniet je van lage energiekosten en een comfortabel binnenklimaat. Dit maakt het appartement niet alleen milieuvriendelijk, maar ook aantrekkelijk voor wie op zoek is naar een toekomstgerichte woning met een minimale ecologische voetafdruk. Een slimme keuze voor zowel je portemonnee als het milieu.

energie foto

Ligging

Het appartement is gelegen in het hart van Gent, op wandelafstand van het Sint-Annaplein en het winkelcentrum Zuid. Dit centrale gebied biedt gemakkelijke toegang tot tal van winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots. Openbaar vervoer is vlakbij, en dankzij de gunstige ligging zijn belangrijke in- en uitvalswegen snel bereikbaar, waardoor je vlot de stad in en uit kunt. Kortom, een ideale locatie voor wie wil genieten van het stadsleven, maar ook snel de rust buiten de stad wil opzoeken.

Bekijk alle foto's van dit pand

Ik heb interesse

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vragen m.b.t. dit pand.

Gratis Schatting