Nieuwbouwappartement met twee slaapkamers

Klipperstraat 2, 9000 Gent

85 m²
2
1
€ 1.050

Beschrijving

Dit tweeslaapkamer appartement is gelegen op de elfde verdieping van de nieuwbouw residentie de Toren en kan genieten van adembenemende verzichten over de stad. Dit project maakt deel uit van het grotere project de ‘oude dokken’ en is gelegen in de nieuwe trendy buurt vlakbij het historisch centrum van Gent.

In de ondergrondse verdieping is er een mogelijkheid tot het bijhuren van een staanplaats aan 100 euro/maand, daarnaast is er voldoende gemeenschappelijke plaats voorzien voor het stallen van fietsen. Het appartement werd volledig professioneel geschilderd en is onmiddellijk beschikbaar. 

Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen: 100 euro/maand (incl. kosten voor de verwarming). 

E-peil: 32

Voor info of het maken van een afspraak bel 0472/29 04 94 of mail naar jolien@altro-vastgoed.be. 

Prachtig uitzicht

Instapklaar nieuwbouwappartement

Mogelijkheid tot bijhuren van een staanplaats

Duurzaam appartement

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Optillen

Toegang tot water

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
85 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Attest voor Mazoutreservoirs
Ja
exterieur foto

Exterieur

Deze residentie telt maar liefst 16 verdiepingen. Fijne details en de combinatie van in- en uitpandige terrassen laten de Toren mooi aansluiten bij de omgeving.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Via de inkomdeur komt u in de lichtrijke woonkamer terecht met open keuken die werd afgewerkt met alle nodige apparaten. Via de woonkamer kan u rechtstreeks op het overdekte terras. Verder werd dit appartement ingericht met twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, een afzonderlijk toilet en een praktische berging naast de keuken.

energie foto

Energie

Deze woningen werden allen aangesloten aan het stadsverwarmingsnet, waardoor er kan gesproken worden van duurzame appartementen.

energie foto

Ligging

De buurt kan genieten van een volledige heropleving, met vestiging van nieuwe winkels, kantoren, scholen en woningen waardoor het Stapelplein evalueert in een trendy woonbuurt met een unieke ligging. Dit appartement is op alle mogelijke vervoersmiddelen (trein, tram, auto, fiets of te voet) vlot te bereiken en bovendien zal de Gentse stadsring verlegd worden naar de overkant van het water, waardoor de verkeersdrukte mee verhuist. Kortom een ideale plek om na een drukke werkdag tot rust te komen aan de rand van de stad, tussen het water en het groen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Bekijk ook onze andere panden

Gratis Schatting