Nieuwbouwappartement met twee slaapkamers

Klipperstraat 6, 9000 Gent

90 m²
2
1
€ 975

Ref. 4492536

Beschrijving

Dit tweeslaapkamer appartement is gelegen op de derde verdieping van de nieuwbouw residentie de Toren en maakt deel uit van het grotere project de ‘oude dokken’ en is gelegen in de nieuwe trendy buurt vlakbij het historisch centrum van Gent.

In de ondergrondse verdieping is er een privatieve kelderberging inbegrepen en een mogelijkheid tot het bijhuren van een staanplaats aan 100euro/maand, daarnaast is er voldoende gemeenschappelijke plaats voorzien voor het stallen van fietsen. Het appartement werd volledig professioneel geschilderd en in bepaalde ruimtes afgewerkt met lichtarmaturen en is onmiddellijk beschikbaar. 

Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen: 80 euro/maand.

E-peil: 32

 

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Telefoonbekabeling

Electriciteit

Dubbele beglazing

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
90 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
interieur foto

Interieur

Via de inkomdeur komt u in de ruime hal terecht die toegang biedt aan de berging, de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de lichtrijke leefruimte met open keuken. Via de leefruimte kan u rechtstreeks op het terras waar u kan genieten van de avondzon.

energie foto

Energie

Deze woningen werden aangesloten aan het stadsverwarmingsnet, waardoor er kan gesproken worden van duurzame appartementen.

energie foto

Ligging

De buurt kan genieten van een volledige heropleving, met vestiging van nieuwe winkels, kantoren, scholen en woningen waardoor het Stapelplein evalueert in een trendy woonbuurt met een unieke ligging. Dit appartement is op alle mogelijke vervoersmiddelen (trein, tram, auto, fiets of te voet) vlot te bereiken en bovendien zal de Gentse stadsring verlegd worden naar de overkant van het water, waardoor de verkeersdrukte mee verhuist. Kortom een ideale plek om na een drukke werkdag tot rust te komen aan de rand van de stad, tussen het water en het groen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting