Nieuwbouwappartement met twee slaapkamers

Klipperstraat 6, 9000 Gent

83 m²
2
1
€ 895

Beschrijving

Dit tweeslaapkamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van de nieuwbouw residentie de Toren en kan genieten van een open zicht over het water. Dit project maakt deel uit van het grotere project de ‘oude dokken’ en is gelegen in de nieuwe trendy buurt vlakbij het historisch centrum van Gent. Het appartement werd volledig professioneel geschilderd en wordt voorzien van gordijnen en in bepaalde ruimtes van lichtarmaturen.

In de ondergrondse verdieping is er een mogelijkheid tot het bijhuren van een staanplaats aan 100 euro/maand, daarnaast is er voldoende gemeenschappelijke plaats voorzien voor het stallen van fietsen. 

Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen: 100 euro/maand (incl. kosten voor de verwarming). 

Onmiddellijk beschikbaar. 

E-peil: 29

Voor info of het maken van een afspraak bel 0472/29 04 94 of mail naar jolien@altro-vastgoed.be. 

Kenmerken

2 slaapkamer(s)

1 Badkamer(s)

1 Toilet(ten)

Parkeren

Terras

Lift

Algemene Informatie

Bewoonbare opp.
83 m²

Energie Prestaties

Stedenbouwkundige Informatie

Elektriciteitskeuring Beschikbaar
Ja, conform
exterieur foto

Exterieur

Deze residentie telt maar liefst 16 verdiepingen. Fijne details en de combinatie van in- en uitpandige terrassen laten de Toren mooi aansluiten bij de omgeving.

exterieur foto
interieur foto

Interieur

Via de inkomhal krijgt u toegang tot de berging, afzonderlijk toilet, badkamer met inloopdouch, de twee slaapkamers die teven beide zijn afgewerkt met een ingemaakte kast en de woonkamer met open keuken.

Ligging

De buurt kan genieten van een volledige heropleving, met vestiging van nieuwe winkels, kantoren, scholen en woningen waardoor het Stapelplein evalueert in een trendy woonbuurt met een unieke ligging. Dit appartement is op alle mogelijke vervoersmiddelen (trein, tram, auto, fiets of te voet) vlot te bereiken en bovendien zal de Gentse stadsring verlegd worden naar de overkant van het water, waardoor de verkeersdrukte mee verhuist. Kortom een ideale plek om na een drukke werkdag tot rust te komen aan de rand van de stad, tussen het water en het groen.

Bekijk alle foto's van dit pand

Maak hier u afspraak.

Gratis Schatting